pizzaoven-1

Witt introduceert pizzaoven met roterende steen en dubbele brander

Een pizzaoven met Scandinavisch design om outdoor pizza’s te bakken? Witt maakt het mogelijk met de nieuwe serie pizzaovens: de Witt ETNA pizzaoven-serie. De Witt Rotante pizzaoven heeft een draaiende steen en dubbele brander, waardoor de oven heet blijft en pizza’s supersnel worden gebakken.

Bak vliegensvlug meerdere pizza’s achter elkaar

In Nederland houden we van knapperige, dampende pizza’s uit eigen oven. Helaas betekent een goede pizza vaak een lange wachttijd. En wil je echt met meerdere mensen aan tafel genieten van een mediterraanse avond met goede pizza, dan is dat bijna niet mogelijk. Iedereen kent de frustratie van het bakken van meerdere pizza’s achter elkaar. Voordat de laatste pizza klaar is, is de eerste alweer koud. Gelukkig is dat nu niet meer nodig! Met de Witt ETNA pizzaovens bak je vliegensvlug meerdere pizza’s achter elkaar. Eindelijk kun je met een groep vrienden aan tafel tegelijkertijd genieten van heerlijke, zelfgemaakte pizza’s.

Extreme warmte en een lager gasverbruik

Met hun stoere uiterlijk en gemaakt met robuuste en kwalitatief hoogwaardige materialen zijn de Witt pizzaovens uit de ETNA-serie gemaakt om het hele jaar outdoor de ene na de andere pizza te bakken. Dankzij de dubbele isolatie zijn de pizzaovens milieuvriendelijker en energiebesparend. De dubbele isolatie zorgt zorgt ook voor extreme warmte, snelle opwarming en een lager gasverbruik. De oven bakt pizza’s razendsnel op maar liefst 500 graden terwijl de unieke roterende steen 360 graden draait. Bovendien wordt de warmte in de oven gelijkmatig verdeeld: dit is het geheim van een knapperige pizza. 

In no time klaar

Na 60 seconden een knapperige homemade pizza? Met de Witt ETNA pizzaovens is je pizza in no time klaar. “Het resultaat is niet te vergelijken met een pizza uit de barbecue met pizzasteen. Door de roterende steen en hoge verhitting maak je snel de perfecte homemade pizza”, aldus Marcel Meijer, Directeur bij Witt Benelux. “Ook meerdere pizza’s na elkaar is mogelijk met deze pizzaoven. Niets houdt je meer tegen om een gezellige, mediterraanse avond in eigen tuin te organiseren.”

Witt ETNA Rotante (€799,-)

De Witt ETNA Rotante is voorzien van een roterende pizzasteen en een U-vromige brander. De U-brander zorgt ervoor dat de warmte volledig gelijkmatig wordt verdeeld, in tegenstelling tot een traditionele L-vormige brander, waarbij pizza’s ongelijkmatig worden gebakken. 

Met de roterende pizzasteen onderscheidt de Witt Rotante zich van andere pizzaovens. Met slechts één druk op de knop start de rotatie. Het is niet langer nodig om de pizza uit de oven te halen en handmatig te draaien. Dankzij de roterende steen wordt de pizza in de Witt Rotante 360 graden rond gelijkmatig gebakken. Een unieke vorm van pizza bakken, zonder onenigheid aan tafel over wie de best gebakken pizzapunt krijgt!

Als extraatje is de Witt Rotante voorzien van een booster-brander, die zich onder de pizzasteen bevindt. Deze booster-brander zorgt ervoor dat de warmteverdeling van de steen regelmatig is regelmatig en dat er geen koude-gebieden zijn. De booster houdt de steen bovendien warm zodat je snel zoveel pizza’s achter elkaar kunt bakken als je maar wilt, zonder lang te wachten. Snel meerdere pizza’s op tafel toveren is dus geen probleem! 

Witt ETNA Fermo (€649,-)

Deze pizzaoven is net als de ETNA Rotante voorzien van een U-brander voor gelijkmatige warmteverdeling. De Witt Fermo heeft een geïntegreerde pizzasteen. De pizza hoeft slechts één keer te worden gedraaid omdat de U-vormige brander zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling voor de hele pizza.  

pizzaoven

Kijk op www.wittpizza.com voor alle mogelijkheden.