To-Do app: de opvolger van Wunderlist

To-Do app: de opvolger van Wunderlist

To-Do is de nieuwe taken-app van Microsoft en de opvolger van Wunderlist. Bepaal elke ochtend op welke taken je je wilt richten en verhoog je productiviteit die dag. De app bevat aanpasbare thema’s, notities, herinneringen, vervaldatums, slimme suggesties en zorgt voor synchronisatie van meerdere apparaten. Kortom, alles wat je nodig hebt om je leven te organiseren en meer te bereiken. 

De vormgeving

To-Do ligt qua vormgeving vrij dicht bij Wunderlist, maar past het allemaal wat beter bij het strakke, minimalistische uiterlijk van bijvoorbeeld Windows 10.

Functionaliteiten

Je kunt snel taken toevoegen, organiseren en plannen terwijl je onderweg bent. Voor belangrijke taken die je echt niet mag vergeten kun je herinneringen en vervaldatums toevoegen: wij onthouden ze voor je. En als je taken hebt die je dagelijks, wekelijks of jaarlijks moet afvinken, kun je terugkerende vervaldatums instellen om je er elke keer aan te helpen denken.

Wat wij erg leuk en vooral handig vinden is de My Day-functie, waarbij je elke dag makkelijk één overzicht kan maken van taken uit meerdere lijsten. Het overzicht vul je makkelijk aan door op het lichtpeertje in de rechterbovenhoek te drukken. To-Do geeft dan suggesties van wat je vandaag kan doen. In eerste instantie vooral gebaseerd op de data van taken, maar de functie moet ook van je gedrag gaan leren. De My Day-lijst wordt elke dag weer geleegd, zodat je iedere ochtend met een schone lei kunt beginnen.

Download To-Do voor Android of voor iOS of voor Windows Phone (gratis)

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!