ted baker

Ted Baker lanceert romantisch, modern parfum Polly

Ted Baker heeft een nieuw romantisch, modern parfum gelanceerd. Maak kennis met Polly: een volwassen, doch meisjesachtige geur voor iedere avond uit. Polly is vaak te laat, maar ze is altijd het wachten waard. Alle ogen zijn op Polly gericht wanneer zij ergens binnen loopt. Ze laat een spoor van meisjesachtige charme en gebroken harten achter.

De Sweet Treat parfums van Ted Baker

De Ted’s Sweet Treat parfums zijn klassiek, zacht en vrouwelijk, maar tegelijkertijd ook modern. Ontworpen voor vrouwen die houden van een verfijnde geur met persoonlijkheid en glamour. Heerlijk fruitig met topnoten van mandarijn, rode bes en perzik. Met een hart vol jasmijn, kamperfoelie en pioenroos. Dankzij een vleugje barnsteen, vanille en witte muskus is Polly het ultieme buurmeisje en een hopeloze romanticus.

Wat vindt Lifestyle NWS van Polly

Alleen het perspakketje was al een lust voor het oog, vooral tijdens deze donkere herfstdagen. Polly kwam in een prachtig zuurstokroze verpakking, inclusief een roze prinsessen make-up spiegeltje en een doosje roze chocolaatjes in de vorm van kleine hartjes. Wij ontvingen de 30 ml Polly parfum, een ontzettend handige pocketsize, die we gemakkelijk overal mee naartoe kunnen nemen. De geur is als een explosie van bloemige zonnestraaltjes tijdens donkere dagen, die de je de volgende dag nog heel subtiel tegemoet komt wanneer je je kleding van de dag ervoor opruimt. Ted Baker heeft met Polly een heerlijke herfst/winter geur gelanceerd, die ook nog eens prima betaalbaar is.

Prijs & beschikbaarheid Polly

  • Ted Baker Sweet Treats EDT Polly 30ml – €29,99
  • Ted Baker Sweet Treats EDT Polly 50ml – €39,99
  • Ted Baker Sweet Treats EDT Polly 100ml – €49,99

Alle varianten zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Over Ted Baker

Erfgoed van Brits maatwerk gecombineerd met een door en door eigentijdse blik. De algehele aanpak van Ted is gericht op zijn niet-aflatende aandacht voor detail en vaste toewijding aan kwaliteit. Het zijn de kleine details die ervoor zorgen dat de producten zich onderscheiden.

Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!