Desenio

Studio Azur: de prachtige nieuwe fotocollectie van Desenio

Deze zomer lanceert Desenio Studio Azur, een nieuwe fotocollectie die onze aangeboren behoefte om mens te zijn weergeeft. Nu het dagelijks leven meer datagestuurd en resultaatgericht wordt, verlangen veel mensen naar emotionele connecties en ervaringen die geworteld zijn in de realiteit. Dit moderne verlangen naar een eenvoudiger leven inspireerde deze fotocollectie, gemaakt op prachtige locaties langs de Caribische kust van Mexico door een creatief team van Desenio’s Design Studio.

Wat het betekent om echt aanwezig te zijn

“Met onze nieuwe collectie wilden we vastleggen wat het betekent om echt aanwezig te zijn. Azur weerspiegelt een levensstijl waarbij we de behoefte voelen om onszelf te aarden en de kleine dingen te waarderen. We willen ons verbonden voelen met ons ware zelf”, aldus Executive Creative Director Annica Wallin.

Een droomachtige wereld waar allee het nu telt

Deze collectie van 32 foto‘s schetst een droomachtige wereld waar alleen het nu telt. – Sinds het moment dat Studio Azur is gemaakt, is er veel veranderd door de huidige wereldwijde gezondheidscrisis. Op dit moment worden veel mensen uitgedaagd om echt in het moment te leven en de kleine momenten van geluk in het leven te waarderen, zegt Annica Wallin.

De trend van nu: rust en ontspanning

Het verlangen naar een rustigere levensstijl beïnvloedt ook hoe we onze huizen inrichten. – Als je naar de interieurtrends van het seizoen kijkt, is een grote trend een rustige en ontspannende ruimte, vrij van rommel. Het is op dit moment belangrijker dan ooit om bewuste keuzes te maken met betrekking tot materialen en meubels. Wij geloven dat deze fotocollectie echt het gevoel geeft dat je aanwezig bent en dat je geniet van het nu.

Prijs en beschikbaarheid

Prijzen liggen tussen €10.95 en €29.95, afhankelijk van de grootte. Studio Azur is vanaf 5 mei 2020 in de verkoop via de website van Desenio.

Desenio

Desenio

Desenio

Desenio

Images: Desenio
Meer design artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS designrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!