spencers

Stijlvolle spencers voor het herfstseizoen 2021

Een van de meest opvallende mode-items die het komende herfst-en winterseizoen weer helemaal terug is van weggeweest, is de spencer. Misschien heb jij er zelfs nog wel één ergens achterin je kledingkast liggen, wij in ieder geval wel. Ben jij net als wij groot fan van de spencer? Dan kun je op dit moment je hart ophalen, want ieder stijlvol kledingmerk heeft op dit moment wel een aantal varianten in de nieuwe herfst/wintercollectie zitten. Wij hebben alvast een aantal pareltjes voor jullie op een rij gezet.  

spencers-2

Veelzijdig met een rits

We beginnen met een van de spencers die je onlangs voorbij zag komen in Daniëlle’s vlog. Vind jij een blouse alleen te koud op dit moment, maar ben je nog niet toe aan de warmere trui met lange mouwen? Dan vormt deze spencer de perfecte oplossing. Deze cream kleur pas werkelijk overal overheen, is warm en houdt je armen vrij. Deze specifieke ritsvorm gaan we overigens eveneens veel meer terugzien dit seizoen, ook in truien. Heerlijk warm, stijlvol en veelzijdig! Je vindt de spencer hier.

spencers-3

Stijlvol met een colletje

Deze warme chocoladekleur is dan weer fantastisch te combineren op lichtere kleuren, een witte blouse of bijvoorbeeld een lichtroze top met lange mouwen. De spencer heeft een lekker warm colletje en speelse bruine ceintuurtjes in dezelfde stof als de top zelf. Je kunt deze ceintuurtjes los laten hangen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook een strikje in maken. Deze ribgebreide wollen slip-over is ook verkrijgbaar in een lichte cream kleur. Je vindt ze hier.

spencers-4

Licht en fijntjes

Deze prachtige lichte spencer is een goed voorbeeld van de wat meer klassiekere spencers. Hij past over iedere kleur, maar kan door de fijne stof ook heel goed als top zonder iets eronder gedragen worden onder een jasje , wanneer je lange mouwen te warm vindt. De stof voelt zacht en comfortabel omdat het bestaat uit een combinatie van wol, alpaca, acryl, polyamide en elastaan. De mix van deze natuurlijke en synthetische vezels zorgen voor een natuurlijk gevoel met een lange levensduur. Je vindt de spencer hier.

spencers-5

De argyle print

De klassieke argyle print kon natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht van stijlvolle spencers. Deze specifieke ruitprint is onder vele van ons natuurlijk een bekend fenomeen van jaren geleden, maar hij is weer helemaal terug dit seizoen. Van spencers, tot truien en winterjurkjes, de argyle print vind je terug in iedere herfstcollectie 2021. Het maakt de spencer net even wat speelser en sportiever. Wij zijn fan. Je vindt deze variant, ook in een grijs met zwarte kleurcombinatie hier.

spencers-7

Preppy meets tennis

Ook deze klassieke preppy kabelstijl met de bijbehorende lijnen in contrasterende kleuren is weer helemaal terug van weggeweest. Het geeft de spencer wederom een sportievere tennis-achtige look, een stijl die je ook afgelopen zomer zag terugkomen in een grote diversiteit aan geplooide tennisrokjes. In vele kleurencombinaties beschikbaar, gemakkelijk, warm en het verandert iedere simpele outfit in een stijlvolle preppy look. Je vindt dit specifieke pareltje hier.

spencers-8

Speels met een print

Houd jij van prints en vindt je het leuk om dit te combineren? Dan is deze spencer van het stijlvolle merk Maje wellicht iets voor jou. Hier zie je dat niet alleen de spencer zelf een drukke print heeft, ook de blouse eronder is voorzien van een duidelijk printje. Vind je dit too much, dan kun je deze spencer natuurlijk ook gewoon combineren met een witte blouse zonder print. Dan valt de onderlaag weg en focus je alleen de aandacht op de spencer. Je vindt hem hier.