rails

Rails lanceert pop-up shops in de Bijenkorf

Rails, het wereldwijde lifestyle merk uit Los Angeles, opent net op tijd voor de zomer twee pop-up winkels bij het luxe warenhuis de Bijenkorf in Rotterdam en in Amsterdam. Het LA based merk heeft zijn faam gekregen door stoffen van goede kwaliteit. Wat ooit begon met de houthakkers blouses, is uitgegroeid tot volledige dames- en heren collecties. Wat centraal blijft staan, is de goede kwaliteit.

Pop-up stores

De pop-up winkels komen op twee locaties van De Bijenkorf: Rotterdam (24 april – 21 mei) en Amsterdam (22 mei – 30 juli). De ruimtes laten de Californische roots van het merk zien en tonen een assortiment uit de SS23 mainline en denim collecties. Klanten zullen er Rails kernstijlen en bestsellers vinden, zoals het Ellis Shirt in verschillende kleuren, evenals een veelzijdig aanbod van jurken, jassen, overhemden, aparte stukken en denim.

Rails een jaar geleden voor het eerst naar Nederland

Het merk opende een klein jaar geleden (juni 2022) hun eerste eigen fysieke locatie in Amsterdam in de Negen Straatjes (Runstraat 18) en breidt daarmee de groei uit naar de Nederlandse markt.

“We zijn verheugd om onze eerste pop-up store te lanceren in zo’n prestigieus warenhuis”, aldus oprichter en creatief directeur Jeff Abrams. “We kijken ernaar uit om Rails te introduceren bij nieuwe klanten, zowel lokaal als internationaal, terwijl we onze trouwe klanten een nieuwe plek bieden om ons merk te shoppen.”

Meer informatie over de collecties vind je hier.