piper champagne

Piper-Heidsieck organiseert zomerse filmavonden met champagne

Afgelopen jaar was het al een groot succes: de Movie Nights georganiseerd door Piper-Heidsieck champagne. Daarom organiseert Piper-Heidsieck deze zomer opnieuw verschillende Movie Nights in een intieme openluchtbioscoop in de Bijenkorf te Eindhoven en te Amsterdam. De avonden in Eindhoven zijn inmiddels achter de rug. In Amsterdam staat de Bijenkorf echter te trappelen om je binnenkort te ontvangen voor een heerlijk bioscoop-avondje in de openlucht.

Intieme openluchtbioscoop van de Bijenkorf

Tijdens de Movie Nights worden bijzondere films getoond, onder het genot van een heerlijk glas Piper-Heidsieck Champagne Cuvée Brut en popcorn in de intieme openluchtbioscoop van de Bijenkorf. Members kunnen binnenkort plaatsnemen op het dak van de Bijenkorf. Op de 5e etage van de Bijenkorf te Amsterdam welteverstaan en daar genieten van een heerlijk avondje uit.

Filmagenda Bijenkorf Amsterdam

  • 23 augustus: Girl
  • 24 augustus: Midnight in Paris
  • 25 augustus: House of Gucci
  • 26 augustus: Mijn bijzondere rare week met Tess
  • 27 augustus: Fete de Familie
  • 28 augustus: To Rome With Love

Over Piper-Heidsieck

Piper-HeidsieckHet is één van de oudste champagnehuizen ter wereld. De kwaliteit van de wijnen wordt gewaarborgd door zeer getalenteerde keldermeesters. Hun kennis en kunde heeft ervoor gezorgd dat verschillende soorten Piper-Heidsieck Champagnes vaak in de prijzen zijn gevallen en goud hebben behaald op o.a. Champagne & Sparkling Wine World Championships, Mundus Vini & International Wine Challenge.

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaartjes hier.