Sterren Drive Thru

De Sterren Drive Thru: dineren op sterrenniveau

Wat een geweldig initiatief is dit. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs. In deze moeilijke tijd willen wij met Lifestyle NWS de horeca een hart onder de riem steken. Daarom delen wij regelmatig de leukste culinaire initiatieven van dit moment. Het heet met recht een culinaire verademing, een perfecte culinaire tip voor onze lezers dus!

Ultraluxe Drive Thru

Fred Mustert van restaurant Fred (2 Michelinsterren), Erik van Loo van Parkheuvel (2 Michelinsterren), Mario Ridder van Joelia (1 Michelinster), Jos Grootscholten van Perceel (1 Michelinster) en HEERLIJK.nl zijn de initiatiefnemers. Na het varend avontuur op het state of the art schip Blue Rhapsody afgelopen zomer en het gezamenlijke vijfgangendiner bij Droomparken afgelopen voorjaar, hebben zij met de Sterren Drive Thru de handen nogmaals ineen geslagen. Het resultaat is een Drive Thru van verbluffende klasse. Met een compleet diner van de Sterren Drive Thru kun je nog abosoluut thuiskomen.

Krab, kaviaar, coquille en truffel

In deze ultraluxe Drive Thru bestel je Joelia’s Likkepot met krab en kaviaar of coquille met foie en truffel van Fred. Ravioli Bresse kip van Parkheuvel of een rundertartaar met kimchi en quinoa van Perceel. Als supplement kun je bovendien kiezen uit pata negra, Gillardeau oesters en een kaasplateau. Dit laatste is samengesteld door de fromager van het jaar: Sven van Leeuwen van restaurant Fred. De wijnen in de Sterren Drive Thru zijn van hetzelfde HEERLIJKe kaliber.

Bij het stadion van Excelsior

Deze ultraluxe diner-ervaring kun je bestellen via www.heerlijk.nl/drivethru. De Sterren Drive Thru is geopend van vrijdag tot en met zondag van 16.00 tot 20.00 uur en te vinden op het parkeerterrein bij het stadion van Excelsior aan de Honingerdijk in Rotterdam.

Meer culinaire artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS culinaire rubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!