Blue Rhapsody
Robert Aarts

Stap digitaal aan boord van Blue Rhapsody

Constant in Beweging heeft drie prachtige schepen waarop (zakelijke) evenementen kunnen worden georganiseerd. Aangezien veel evenementen in de afgelopen maanden verplaatst moesten worden, zitten de agenda’s van evenementenlocaties voor 2021 sneller vol. Maar hoe maak je een keuze voor een geschikte locatie, als je deze minder goed met eigen ogen kunt bekijken? Daar heeft Constant in Beweging een oplossing voor bedacht. Ontdek het schip Blue Rhapsody vanuit huis met een interactieve digitale rondleiding.

Blue Rhapsody

Blue Rhapsody
Robert Aarts

Blue Rhapsody is het allernieuwste schip uit de vloot van Constant in Beweging. Het schip straalt vrijheid en stijl uit en aan boord kan men genieten van luxe en ongeëvenaard gastheerschap. Deze bijzondere varende eventlocatie dient zich voor congressen, personeelsfeesten, huwelijken en beurzen. Het schip heeft een interactieve digitale rondleiding beschikbaar waarbij je wordt meegenomen in een 360​o graden experience en op deze manier alles van het schip kan ontdekken. Zo stap je vanuit je eigen huis aan boord. De rondleiding kan hier gevolgd worden.

Grace Kelly

Blue Rhapsody
Sjoerd Fotografie

Naast Blue Rhapsody vaart in de vloot van Constant in Beweging ook Grace Kelly, een glamoureus jacht. Het schip heeft een luxe en trendy interieur, in de stijl van het chique Monaco van de jaren 50 en is een echte verschijning aan de kade. Het schip is geschikt voor evenementen zoals een swingend feest, een huwelijk, een zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een statig diner. Lees hier meer over de mogelijkheden aan boord.

Jules Verne

Blue Rhapsody
Sjoerd Fotografie

Cruiseschip Jules Verne is een pure beleving op het water. Het interieur is erg stijlvol met panorama vensters op twee etages, plasmaschermen en een full surround geluidssysteem. Het cruiseschip dient zich voor zakelijke evenementen zoals beurzen, productpresentaties, congressen en personeelsfeesten. Op de website van Jules Verne is meer te lezen over de mogelijkheden aan boord van dit schip.

Meer travel artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS travelrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!