Spin van Höfats

Sfeervolle avonden met dansende vlammen Spin van Höfats

De zomer staat voor de deur, de avonden zijn langer en blijven warmer. De tijd van de lange zwoele zomeravonden in de tuin of op het balkon zijn weer aangebroken. Verlichting is hierbij natuurlijk de echte sfeermaker. Onlangs kregen wij hiervoor een ontzettend leuke tip binnen. Maak de avonden zo sfeervol mogelijk met de vrolijk dansende vlammen van de Spin van Höfats. Een tafelvuur, lantaarn en tuinlamp in één.

Niet alleen sfeervol, ook comfortabele warmte

De spin van het Duitse designbureau Höfats is een prachtige stijlvolle sfeermaker voor in de tuin of in huis. Het is een tafelvuur, lantaarn en tuinlamp in één. En het mooie is: de indrukwekkende dans van vlammen ziet er niet alleen sfeervol uit, maar geeft ook een comfortabele warmte af als de temperaturen ’s avonds dalen.

De mooie wervelende vlam ontstaat door een blikje bio-ethanol onder in de cilinder te plaatsen en aan te steken. De houder heeft verschillende schotten die de binnenkomende lucht laten roteren. Door warmte en het schoorsteeneffect in de glazen buis, wordt de vlam wel 5 keer de oorspronkelijke grootte. Bio-ethanol is een natuurlijke brandstof die duurzaam is en volledig geur- en rookvrij brandt. Het fijne is dat de Spin daardoor ook veilig binnenshuis gebruikt kan worden.

Prijs en verkrijgbaarheid Spin Höfats

De Spin van Höfats is verkrijgbaar als fakkel om fellamp met een stevige voet of als tuinfakkel. Hij is verkrijgbaar in twee formaten: als een tafelmodel en als fakkel om in de grond te steken. Beiden beschikbaar in de kleuren goud, zilver en zwart. Ze worden verkocht voor een adviesprijs vanaf €99,95. Een prachtig stijlvol cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Nieuwsgierig? Je kunt de sfeermakers kopen bij de betere outdoorspecialisten of online bestellen bij onder andere bol.com.

Over Höfats

Höfats is een jong Duits designbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van producten die te maken hebben met (open) vuur, zoals vuurkorven, vuurschalen, BBQ, lantaarns en vele accessoires. Het bedrijf heeft niet alleen een fascinatie voor vuur, maar ook voor design. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, cortenstaal en bamboe.