Gardentub

Gardentub geeft verkoeling tijdens de zomer met stijlvol buitenbad

Gardentub geeft op warme zomerdagen verkoeling met een elegant designbad voor buiten. Met een inhoud van 350 liter is het buitenbad in slechts 18 minuten gevuld via de bijbehorende kraan, douche of aansluiting voor een Gardena-tuinslang. De Gardentub is gemaakt van duurzaam UV- en weerbestendig polyethyleen, waardoor hij niet verkleurt in de zon of regen. Door de ruime keuze in kleuren – antraciet, lime green, dark olive green, wit, terracotta en sand dune – past hij in diverse tuinstijlen.

Elegante toevoeging aan je terrasmeubels

Het buitenbad van Gardentub is ontworpen als elegante toevoeging aan je terrasmeubels. In plaats van een seizoensproduct dat na de zomer opgeborgen dient te worden, kan het bad permanent buiten blijven staan. Hij is gemaakt van duurzaam UV- en weerbestendig polyethyleen dat zijn kleur behoudt en onderhoudsvriendelijk is. Om vuil in het bad te voorkomen, is er een bijpassende hoes beschikbaar voor de koudere maanden. In het voorjaar is het bad in een handomdraai klaar voor gebruik wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien. Toch het hele jaar genieten? Vul de Gardentub met koud water en ijsklontjes voor een verkwikkend ijsbad; ideaal voor een goede start van de ochtend of na een intensieve training.

Gardentub-2

Veelzijdig in gebruik

De speciaal ontworpen accessoires zorgen dat de Gardentub op diverse manieren te gebruiken is. De telescopische douche is in hoogte te verstellen en de douchekop is draaibaar, waardoor je na het zonnen een verfrissende douche kunt nemen naast het bad. Liever geen tuinslang gebruiken om het bad te vullen? Door de strakke kraan toe te voegen is je buitenbadervaring compleet. Beide accessoires zijn gemaakt van hoogwaardig en trendy messing in matzwart of goud. Het water in de Gardentub wordt niet verwarmd.

Gardentub-3

Geïnspireerd op een klassieke badkuip

De Gardentub is geïnspireerd op een klassieke badkuip op pootjes, maar in een modern jasje gestoken. Het zachte ontwerp met afgeronde vormen zorgt dat het buitenbad een esthetische uitstraling heeft. Van minimalistisch Scandinavisch tot kleurrijk bohemian; door de veelzijdigheid in kleuren en accessoires is er altijd een uitvoering die bij jouw tuin past. Tot slot is het buitenbad ideaal om te plaatsen bij een glamping of B&B, omdat het water bij ieder gebruik ververst wordt, is het niet nodig om chemicaliën zoals chloor te gebruiken.

Gardentub-4

Bardo Govaarts, Manager Research & Development RIHO International: “Het idee voor een buitenbad ontstond acht jaar geleden. Waarom niet een buitenbadervaring creëren? We koken tenslotte ook graag in de openlucht in uitgebreide buitenkeukens. Mijn collega’s – we zijn specialisten op het gebied van badkamers en sanitair in huis – waren niet direct enthousiast. Een aantal jaren later zag ik tijdens een kampeervakantie een man een ouderwetse Engelse tobbe op pootjes naar zijn tent slepen om buiten te baden. Ik heb mijn potlood gepakt en de eerste schets voor een buitenbad met douche gemaakt. Eenmaal terug in Nederland hebben we een mal besteld en het merk Gardentub ontwikkeld.”

Gardentub is verkrijgbaar via gardentub.com en diverse (online) verkooppunten, een overzicht met dealers is hier te vinden. Prijs vanaf € 1.450,- voor het buitenbad, accessoires kunnen naar wens toegevoegd worden.