tuinverlichting

Klaar voor het voorjaar: 4 x stijlvolle tuinverlichting

Het voorjaar laat nog even op zich wachten, maar Paulmann geeft alvast een voorproefje van mooiste tuinverlichting ter inspiratie. Ga voor een combinatie van stijlvol design en insectvriendelijke buitenverlichting en laat jouw tuin stralen.

Tuintje, boompje, beestje

Met de flexibele Kimu verlichting verlicht jij precies de plekken in jouw tuin die extra in de schijnwerper mogen staan. De lamp heeft een stijlvolle antraciet kleur en is bestand tegen zeewater. Extra leuk: door de kleurtemperatuur van de Kimu, worden insecten niet aangetrokken tot de verlichting. Het warme, gouden licht creëert echter wel een aangename sfeer in de tuin.
Prijs: € 268,00

tuinverlichting

Trendy rotan

Voeg een vleugje stijl toe aan je terras of tuin met het Plug & Shine LED Basket, een decoratieve eyecatcher. De rotanlook is super trendy, en door het gebruik van natuurlijke materialen kom je meteen in een relaxstemming. Zo waan jij je op Ibiza in je eigen tuin. De geïntegreerde LED-modules leveren zowel gekleurd als wit licht. De lichtkleur kan moeiteloos worden aangepast via Zigbee 3.0, waardoor extra bedieningselementen zoals de Plug & Shine controller overbodig zijn. Sit back and relax!
Prijs: € 129,00

tuinverlichting-4

Shine bright like a spotlight

Wil je dat je tuin ’s avonds net zo betoverend is als overdag? Maak kennis met de LED-tuinspot Shira. Dankzij het moderne en tijdloze design is deze spot de perfecte aanvulling voor elke tuin. Je bepaalt zelf de helderheid en kleur van de verlichting door het eenvoudig te regelen via Zigbee 3.0. Geniet van de magische momenten in de tuin!
Prijs: € 85,95

tuinverlichting-3

Door weer en wind

Upgrade jouw buitenruimte met de ronde LED-grondspot Floor. De lamp kan tegen een belasting tot 500kg, is roest-, water-, én stofdicht en kan daarmee alle weersomstandigheden trotseren. De industriële look van de verlichting geeft een stoere touch aan jouw tuin en zo is deze grondspot de perfecte mix van functionaliteit en stijl.
Prijs: € 66,95

tuinverlichting-2

Meer informatie vind je op de website van Paulmann.