Belviche

New food in town: de Belviche

Belvedere Vodka en restaurant Sjefietshe hebben de handen ineen geslagen en een bijzonder gerecht ontwikkeld: een ceviche gegaard in de nieuwe Lemon & Basil Organic Infusion vodka van Belvedere. Een vodka infused ceviche dus, oftewel Belviche.

Pure smaken, premium kwaliteit

Belvedere staat voor pure smaken, premium kwaliteit en 100% natuurlijke ingrediënten. Net als Sjefietshe, bij deze Amsterdamse food hotspot ben je omringd met verse producten en staan pure smaken centraal. Een goede match dus. En wat blijkt, ceviche met vodka is een perfecte combinatie.

Ceviche van dorade gegaard in Belvedere Lemon & Basil Organic Infusion vodka

Het resultaat van de samenwerking: de Belviche. Een ceviche van dorade gegaard in Belvedere Lemon & Basil Organic Infusion vodka. De dorade is in gravad lax-style, à la minute gegaard in vodka met citroenrasp, basilicum olie met daarnaast avocado, venkelkruid, zuurdesem crisps en salsa verde. Dat is nog niet alles, bij het gerecht krijg je een bijpassende Belvedere Lemon & Basil Spritz-cocktail.

Van 18 augustus tot 1 oktober

Vanaf 18 augustus tot 1 oktober is de Belviche, vodka-ceviche met Belvedere cocktail, exclusief verkrijgbaar bij Sjefietshe voor €25,00. Heerlijk voor zowel lunch als diner. Reserveren kan via www.sjefietshe.nl.