Coils & Curls-3

Maria Nila lanceert nieuwste productlijn: Coils & Curls

Maria Nila, het toonaangevende Zweedse haarverzorgingsmerk, lanceert vol trots hun nieuwste productlijn: Coils & Curls. Deze nieuwe producten zitten boordevol voedende ingrediënten en bieden een hydraterende was- en styling routine. Of je nu lichte golven, veerkrachtige krullen of strakke coils hebt; deze nieuwe lijn biedt hulp om futloze en droge krullen te transformeren naar volumineuze en gezonde lokken die zacht aanvoelen en meer glans hebben. Dankzij een vereenvoudigde en uitgebreide styling routine maakt Maria Nila het gemakkelijk om getextureerd haar goed te verzorgen. De Curl Definers zijn zorgvuldig samengesteld met behulp van hoogwaardige voedende ingrediënten en zijn specifiek geselecteerd om te hydrateren en de natuurlijke schoonheid van krullend haar te verbeteren.

Het krijgen en behouden van schitterende krullen

Het krijgen en behouden van schitterende krullen kan een uitdaging zijn, daarom is een goede verzorgingsroutine voor krullend haar extra belangrijk. Om het natuurlijke krulpatroon te versterken is het van belang de juiste producten te gebruiken, in combinatie met zachte styling apparaten en technieken, en vermijd je voor het mooiste resultaat ook agressieve chemicaliën, sulfaten en dierlijke ingrediënten. Met deze toegenomen kennis over krullend haar, gaat Maria Nila een spannende fase in voor krulinnovatie.

100% veganistisch, cruelty-free en duurzaam

Zoals alle producten van Maria Nila is ook de Coils & Curls serie 100% veganistisch, cruelty-free en duurzaam. Het merk is toegewijd aan duurzaamheid en creëert haarproducten die zowel vriendelijk zijn voor het haar als voor het milieu. Maria Nila streeft ernaar om iedereen de tools te bieden om zijn of haar natuurlijke schoonheid te omarmen en te laten stralen. De producten worden geproduceerd in hun eigen fabriek in Zweden.

Coils & Curls-2

Gewichtsloze krulversteviger

Een verzorgende styling gel die golvend en krullend haar hydratatie, definitie en een lichte hold met een gewichtloos gevoel biedt. De gel verzorgt het haar en houdt het zacht en pluisvrij.

Breng aan op nat haar van boven tot in de punten. Scrunch het haar naar boven voor goed gedefinieerde krullen. Zodra het volledig droog is, uitkammen voor een zachter gevoel. Voeg meer product toe voor meer definitie.

Coils & Curls

Weelderige krulversteviger

De Rich Styling Gel zorgt voor een diepe hydratatie en definitie, met een medium, opbouwbare hold. De gel verdeelt zich gelijkmatig door het haar, waardoor de krullen gelijkmatig bedekt zijn, met een zacht, gewichtloos gevoel. Geschikt voor alle krultypes.

Breng aan op nat haar van boven tot in de punten. Scrunch het haar naar boven voor goed gedefinieerde krullen. Zodra het volledig droog is, uitkammen voor een zachter gevoel. Voeg meer product toe voor meer definitie.

Meer informatie over de producten van Maria Nila vind je hier.