MARIA NILA beauty bag

MARIA NILA lanceert Beauty Bags, 100% vegan, 100% recycled

Deze lente lanceert MARIA NILA limited kleurrijke Beauty Bags gemaakt van 100% gerecycled mesh. Deze Beauty Bag is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren; elke kleur hoort bij één lijn van de Care&Style collectie van MARIA NILA. Een heerlijk luxe cadeautje om jezelf eens even lekker in de watten te leggen gedurende het vele thuiszijn. 

Zacht voor zowel haar als natuur

De filosofie van MARIA NILA is het creëren van een vriendelijke wereld met sustainable beauty. Haarverzorging van MARIA NILA is daarom ontwikkeld om zacht te zijn voor zowel het haar als de natuur. Deze lancering omarmt die filosofie en brengt het creëren van een vriendelijke wereld naar een next level: duurzame BEAUTY BAGS.

De duurzame BEAUTY BAG is gemaakt van 100% recycled mesh en bevat vier producten: een travel- en fullsize shampoo én conditioner. Ideaal voor in de badkamer of om mee te nemen.

Een duurzame stijlvolle look & feel

Het design van de Beauty Bags is gericht op een mooie look & feel maar ook op duurzaamheid. De felle kleuren van de tasjes geven extra energie in het dagelijks leven en maken de tasjes makkelijk te vinden in je tas of badkamer. Het doorzichtige materiaal maakt het ook makkelijk items terug te vinden in je BEAUTY BAG. Het mesh materiaal is gemaakt van rPET, dit zijn gerycelde PET flessen. PET is een populair materiaal om te recyclen en het is daarnaast ook makkelijk schoon en fris te houden.

Omdat de BEAUTY BAGS zowel een fullsize als een travel size aanbieden, heeft het tasje een ruim formaat. Zoals met alle MARIA NILA items, bevat het tasje alleen 100% vegan en cruelty-free beauty items. Daarnaast zijn alle producten sulfaat- en parabeen vrij en alle items worden in Zweden ontwikkeld. Dit garandeert een gezonde werkomgeving en hoge kwaliteit van de ingrediënten en verpakking.

MARIA NILA beauty bag silver

SHEER SILVER (€45)

Shampoo en conditioner voor blond, grijs en donker haar met violet pigment en braam extract die gouden tonen neutraliseren, en glans en kracht geven aan de haarstructuur.

MARIA NILA beauty bag heal

HEAD & HAIR HEAL (€49)

Werkt anti-inflammatoire en stimuleert haargroei met Piroctone Olamine en natuurlijk Aloë Vera extract om roos en hoofdhuidproblemen te behandelen.

MARIA NILA beauty bag volume

PURE VOLUME (€45)

Geeft volume en body aan fijn haar en versterkt de haarstructuur. Vitamine B5 geeft volume en vitaliteit met een lang houdend resultaat.

MARIA NILA beauty bag repair

STRUCTURE REPAIR (€45)

Ideaal voor beschadigd, droog en chemisch behandeld haar. Algen extract helpt om de natuurlijke kracht, zachtheid en glans weer terug te brengen.

MARIA NILA beauty bag soft

TRUE SOFT (€45)

Geschikt voor droog haar, geeft hydratatie en versterkt de structuur van het haar. Verzachtende Argan olie vermindert pluis, gaat statisch haar tegen en geeft glans aan het haar.

MARIA NILA beauty bag-1

LUMINOUS COLOUR (€45)

Deze kleur beschermende shampoo en conditioner zorgt ervoor dat kleur wordt behouden, de haarstructuur wordt versterkt en geeft extra glans. Granaatappel extract en Colour Guard Complex vermindert het kleurverlies en beschermt het haar tegen vrije radicalen.

 

De Bauty Bags zijn online verkrijgbaar via www.marianila.com

 

Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!