maria nila

Maria Nila breidt Colour Refresh lijn uit met twee nieuwe kleuren

Deze herfst breidt Maria Nila haar populaire kleurmasker-lijn uit met twee nieuwe kleuren – een koele blonde en een verfijnde roze kleur. Deze kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor een frisse look het komende seizoen, zonder je haar te beschadigen. De Colour Refresh haarmaskers bevatten non-permanente kleurpigmenten en zijn makkelijk in gebruik. Gebruik het masker om je eigen kleur op te frissen of om je haar een compleet nieuwe look te geven. De voedende maskers bevatten het Colour Guard Complex om het haar te beschermen, een gezonde glans te geven en de kleur blijft tot 10 wasbeurten zitten. De formule is vegan en vrij van sulfaten en parabenen.

Cool Cream

maria nila

Cool Cream is ontwikkeld om licht gekleurd haar een natuurlijke koele blonde kleur te geven. De kleur ontstaat doordat de formule van dit voedende masker primary pigment 1 en lightning level 8 bevat. Daardoor creëer je met Cool Cream een koele, donkerblonde kleur.
Ter vergelijking is de populaire kleur Pearl Silver meer een filter die warme kleuren zoals goud en geel vermindert, terwijl Cool Cream een koele donkerblonde kleur creëert. Kortom, dit masker helpt om je kleur op te frissen of je haar een nieuwe kleur te geven. Tegelijkertijd zorgt de argan olie in het masker voor extra verzorging en glans. pH van 5,0 – 5.

Dusty Pink

maria nila

Dusty Pink is ontwikkeld om in een handomdraai een verfijnde maar toch kleurrijke roze tint aan je haar te geven. In vergelijking met Pink Pop, die een echte intense roze kleur afgeeft, is Dusty Pink een meer verfijnde, pastel roze kleur. Voor het beste resultaat breng je Dusty Pink aan op gebleekt haar met een lightnight level 7-10. Voor meer kleurintensiteit voeg je een beetje Pink Pop toe aan je kleurmix. Al met al helpt dit masker om je kleur op te frissen of een nieuwe kleur te creëren. Tegelijkertijd verzorgt het masker je haar en geeft het extra glans door de argan olie. pH van 5.0-5.5.

Hoe te gebruiken

Was je haar voor het aanbrengen van Colour Refresh en breng aan met handschoenen. Laat het masker 3-10 minuten intrekken (afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit) en spoel het uit. De te gebruiken hoeveelheid hangt af van de lengte en de dikte van het haar. Gebruik tot slot een conditioner voor een goede na-verzorging.

Over Maria Nila

Het Zweedse professionele haarverzorgingsmerk Maria Nila levert 100% vegan en dierproefvrije producten. Deze sulfaat- en parabeen vrije producten worden geproduceerd in Zweden en ontwikkeld met liefde voor de dieren en de natuur. Daarom is de verpakking klimaat gecompenseerd door Plan Vivo en zijn alle producten gecertificeerd door Peta, Leaping Bunny en Vegan Society. Door professionele, hoge kwalitatieve producten te leveren maakt MARIA NILA het voor iedereen makkelijk om een stap te zetten richting een duurzamere en vriendelijkere wereld.

De nieuwe Colour Refresh Cool Cream en Dusty Pink zijn verkrijgbaar vanaf 23 augustus 2020. SRP 300 ml – €27 € | SRP 100 ml – €15.

 

Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!