alterna

Herstel je haar na een dagje strand met Alterna

Heb jij genoten van een heerlijke lange dag op het strand en kan jouw haar wel een oppepper gebruiken? Met de producten van Alterna, de Rolls Royce onder de haarverzorging, ziet jouw haar er na slechts één keer wassen weer verzorgd en gevoed uit. Het luxe haarverzorgingsmerk beschikt over een ruim assortiment aan producten voor beschadigd haar, zoals de cc cream, ceramide shots en een speciale moisture collectie.

alterna-2

Moisture CC Cream (€35,95)

Jazeker, een CC Cream voor je haar. De Moisture CC Cream is een musthave voor deze zomer. De crème beschermt je haar tegen invloeden van de zon en hitte. Daarnaast hydrateert de Moisture CC Cream je haar en gaat haarbreuk tegen.

De crème uit de Alterna Caviar collectie is vrij van microplastics, parabenen en sulfaten. De Moisture CC Cream is zowel op nat als droog haar te gebruiken en geschikt voor alle haartypes.

alterna-3

Intensive Ceramide Shots (€52,50)

Heeft jouw haar direct een snelle boost nodig? Dan is de Intensive Ceramide Shots een geschikt product. De capsules geven je haar direct een oppepper. Het ceramideconcentraat is gehuld in afbreekbare capsules voor eenmalig gebruikt.

De shots uit de Alterna Caviar collectie hydrateren het haar, gaat haarbreuk tegen en versterkt het haar. Na het gebruiken van de Intensive Ceramide Shots glanst je haar, is het minder pluizig en gemakkelijker te hanteren.

alterna-4

Replenshing Moisture Masque (€52,50)

Het Replenshing Moisture Masque van Alterna is geschikt voor iedereen die last heeft van droog haar en is geschikt voor alle haarkleuren en types.

Het masker heeft een hydraterende werking, is anti-aging, beschermend en regenererend. Daarnaast is het Replenshing Moisture Masque vrij van microplastics, parabenen en sulfaten.

Over Alterna

Alterna, opgericht in 1997, had een visie om een duurzame toekomst te creëren door een luxe lijn haarverzorgingsproducten te introduceren. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor veeleisende professionals uit de industrie en gebaseerd op de wetenschap van Skincare, waarbij nieuwe technologische ontwikkelingen zijn verwerkt. Alleen natuurlijke eco-gecertificeerde ingrediënten worden gebruikt voor Alterna producten. Ook zijn de items vrij van sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Daarnaast worden er geen dierproeven uitgevoerd. Tot op de dag van vandaag is dit de standaard voor het volledige Alterna assortiment. Naast de in 1997 geïntroduceerde Caviar lijn, vind je ook My Hair, My Canvas en vanaf dit najaar Scalp Care. 

De producten van Alterna worden zowel online via www.alternahaircare.com als bij salons verkocht.