restaurant hidden

MaMa Kelly onthult nieuw restaurant hidden

Verborgen in het Olympisch Stadion vind je restaurant hidden: een prachtig en smaakvol nieuw concept van de Rebel Horeca Groep. Restaurant hidden is een fine dining restaurant met een toegankelijke sfeer. In het restaurant staat je een onverwachte, culinaire ervaring te wachten. Restaurant hidden is vanaf nu 5 dagen per week, van dinsdag tot en met zaterdag, geopend voor diner.

Een unieke fine dining ervaring ver buiten de gebaande paden

“Bereid je voor op een culinair avontuur als nooit tevoren. Ontdek hidden: een unieke fine dining ervaring, ver buiten de gebaande paden. In ons restaurant bieden we je een bijzondere avond, waar de meest onverwachte momenten samenkomen en waar je van de ene in de andere verrassing valt. De sleutel tot het onbekende ligt binnen handbereik. Welkom bij hidden.”

Een culinair spektakel

Op de kaart staan gerechten met een Franse basis, gecombineerd met invloeden uit diverse windstreken. Het met zorg samengestelde 5 gangen menu bestaat uit seizoensgebonden producten, varieert iedere 8 weken en kan naar wens uitgebreid worden tot maar liefst 7 gangen. Ook is een selectie van à la carte gerechten mogelijk. ”Een avondje hidden is een écht culinair spektakel. Genieten van verrassende smaken, terwijl ook de andere zintuigen geprikkeld worden”, aldus chef Marcel Heintzberger. 

Het souterrain van MaMa Kelly

Wie er behoefte heeft om even volledig te ontsnappen en in de watten gelegd te worden, is bij hidden aan het juiste adres. Het interieur kent een intieme setting en biedt plaats voor 40 courverts. Met een ongedwongen sfeer en ervaren personeel, zonder in te leveren op uitstraling, kun je bij hidden voor verschillende gelegenheden terecht. Medeoprichter Singha Witteman van Rebel Horeca Groep, dat zich met 10 restaurants heeft ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen de horeca, kwam op het idee: ”Het souterrain van MaMa Kelly is een waanzinnige plek met een spectaculair uitzicht. Wij voelden altijd al dat dit een bijzonder stukje Amsterdam was wat meer aandacht verdient. Met hidden en de prachtige keuken vallen deze stukjes keurig op z’n plaats.”

Meer informatie en reserveringen

Restaurant hidden is vanaf nu 5 dagen per week, van dinsdag tot en met zaterdag, geopend voor diner. Reserveren kan via de website van restaurant hidden.

restaurant hidden-3