Harbour Village

Luxe kleinschalig hotel Harbour Village op Bonaire weer open

Vanaf 1 juli verwelkomt het fraai gelegen Harbour Village hotel op Bonaire weer toeristen uit Nederland en België. Dit kleinschalige hotel ligt direct aan het eigen privé strand, heeft 40 prachtige kamers, suites en villa’s, twee buitenzwembaden, en ligt op 2 km van het centrum van Kralendijk. Liefhebbers van duikvakanties zijn hier ook aan het juiste adres met de eigen 5-sterren PADI duikschool. Het resort heeft tevens een eigen jachthaven, fitnesscentrum en biedt spa- en wellnessbehandelingen.

In de watten gelegd worden

“We hebben alles in gereedheid gebracht om onze gasten niet alleen 100% in de watten te leggen maar uiteraard ook om te voldoen aan alle huidige hygiëne protocollen”, stelt directeur Francisco Gonzalez. “Ons hotel – paradijselijk gelegen aan het enige privé strand van Bonaire – is een idyllische plek om de zorgen van de afgelopen maanden achter je te laten, volop te genieten en de batterij weer op te laden. Wij heten onze gasten uit Nederland en België weer van harte welkom op ons Caraïbisch paradijsje.”

Extra voorzorgsmaatregelen

“Alle openbare ruimtes zijn ruim van opzet, ons eigen privé strand voorkomt massa’s strandgangers, families kunnen zich helemaal terugtrekken in een eigen privé villa en we hebben zelfs ons restaurant La Balandra gerenoveerd en een nieuwe tafelopstelling gerealiseerd teneinde optimale afstand te creëren”, aldus directeur Gonzalez. De schoonmaak- en hygiëneregels zijn aangepast om te voldoen aan de eisen van de lokale overheid, waaronder:

  • Frequente schoonmaak van alle openbare ruimten alsmede voorwerpen en plekken die herhaaldelijk aangeraakt worden
  • Aangepaste in- en uitcheck procedures Maatregelen en aanwijzingen om voldoende afstand in openbare ruimten en restaurants te waarborgen
  • Een beperkt aantal deelnemers aan activiteiten en excursies
  • Voldoende handreinigings- en desinfectiemiddelen aanwezig in het hele resort
  • Dagelijkse gezondheidschecks voor personeel van Harbour Village die waar nodig mondkapjes en/of andere beschermende kleding dragen
  • Scholing en opleidingsinstructies voor het personeel voor een correcte uitvoering van de nieuwe protocollen.
  • Het volledige overzicht van alle maatregelen en protocollen die Harbour Village nu implementeert alsmede de reisadviezen van de overheid van Bonaire, vind je hier.

Er zijn rechtstreekse vluchten tussen Schiphol en Bonaire met KLM en TUI fly en met een stopover is het vluchtaanbod nog groter. Gezien de wereldwijde pandemie heeft Harbour Village hotel de boekingsvoorwaarden aangepast: toeristen die rechtstreeks boeken kunnen tot 24 uur voor aankomst de boeking annuleren of wijzigen.

Harbour Village

Al ruim 30 jaar behoort Harbour Village tot het mooiste hotel op Bonaire. Harbour Village is aangesloten bij het samenwerkingsverband Small Luxury Hotels of the World en ontvangt jaar in jaar uit de oorkonde ‘Bonaire’s Leading Hotel’ in de jaarlijkse World Travel Awards™. Het hotel biedt zijn gasten de mogelijkheid om ultiem te relaxen al dan niet in combinatie met (watersport)activiteiten. De tropische tuinen en de palmbomen op het hagelwitte strand vormen een prachtig décor voor de jachthaven, het PADI duikcentrum en de verschillende accommodaties met zeezicht. Tot de aangeboden activiteiten behoren onder meer boottochten, duiklessen, zonsondergang vaartochten, suppen, kayakken, spabehandelingen en zelfs private dining op het strand.

Harbour Village
Harbour Village
Harbour Village
Harbour Village

 

Meer informatie of reserveringen via www.harbourvillage.com.

Meer travel artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS travelrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!