Luxe boetiek Love The Look

Luxe boetiek Love The Look dé plek voor exclusieve parfums

Aan de Rotterdamse straat Weena-Zuid kunnen parfumliefhebbers, mannen en vrouwen, hun hart ophalen. De luxe boetiek Love The Look is met de nieuwste geur van het parfumhuis Puredistance, de uitgebreide collectie van jubilerende Goutal Paris en de verwelkoming van het buitengewone merk HFC Paris dé plek voor exclusieve parfums en geuren.

Over Love The Look

Love The Look (LTL) is een luxe boetiek in het centrum van Rotterdam, gespecialiseerd in niche parfums, juwelen en unieke accessoires als bijoux, tassen, zonnebrillen, hoeden en handschoenen. LTL is onder leiding van directeur en mede-eigenaar Agnieszka Malison één van de meest exclusieve winkelervaringen van Europa voor zowel mannen als vrouwen. Zo biedt de Parfum Experience een sfeervolle ambiance om onder het genot van een drankje het perfecte parfum te ontdekken. Als deskundig juwelier kenmerkt LTL zich door vakmanschap en authenticiteit, met zowel persoonlijke geselecteerde als naar smaak ontworpen stukken die verantwoord zijn geproduceerd. Je kunt hier terecht voor ontwerp, onderhoud en reparatie, het vermaken van juwelen en taxatie. Shawn Harris (bekend van o.a. Dragons’ Den) raakte in 1999 op slag verliefd op het Franse Goutal Paris én de service in de winkel. Sinds 2018 is ze met haar investeringsmaatschappij Orange Wings mede-aandeelhouder van LTL.

Puredistance

Het parfumhuis Puredistance van oprichter Jan Ewoud Vos lanceert No. 12, gecreëerd in het lab van de award-winning parfumeur Nathalie Feisthauer. In het hart van Montmartre werkte de Franse neus ruim drie jaar aan het tijdloze, rijke parfum vol karakter. De topnoten, waaronder bergamotolie en mandarijnolie, de hartnoten (jasmijn, rozenolie) en de basisnoten (sandelhoutolie, vanille en muskus) geven de drager het gevoel dat het parfum zich als kasjmier om haar heen wikkelt. Daarmee geeft het een vrouwelijk en mysterieus gevoel.

Deze nieuwe creatie bestaat voor 25% uit pure parfumolie, wat het zeer kostbaar maakt. Tel daarbij op dat Love The Look tot één van de honderd zorgvuldig geselecteerde verkooppunten wereldwijd behoort en het is duidelijk dat de boetiek met Puredistance een van ’s werelds meest exclusieve parfummerken in huis heeft. De No. 12 is een bijzondere lancering binnen de ‘Magnificent XII Collection’. De geur met de bijnaam ‘Beauty in Blue’ is vanaf medio oktober verkrijgbaar in 17,5 ml (€175), 60 ml (€295) en 100 ml (€490).

HFC Paris

Love The Look haalt met het merk HFC Paris parfumhoofdstad Grasse naar Nederland. Deze geuren zijn ontwikkeld in samenwerking met parfumeurs Vincent Ricord en Benoît Bergia en staan bekend om de prachtige illustraties op de flacons. Deze zijn ontworpen door de legendarische mode-illustrator Arturo Elena, Megan Hess (bekend van Sex and the City-boekillustraties) en de Chinese kunstenaar Kim Xu. Nadat het team van HFC Paris de geur heeft geformuleerd, brengen de artiesten het parfum tot leven aan de hand van schilderingen. Het resultaat? 22 parfums die niet alleen een bijzondere toevoeging zijn aan een parfumcollectie, maar ook verzamelobjecten die van elke badkamer een bijzondere plek maken.

Goutal Paris

Wie in de Franse hoofdstad de boetiek van Goutal Paris ooit is gepasseerd, heeft waarschijnlijk stilgestaan om de klassieke gevel te bewonderen. Aan de Franse Rue de Bellechasse onthult de elegante sfeer van het idyllische pand een bijzonder verhaal. In 1981 opende Annick Goutal haar eerste winkel. Het merk viert dit jaar haar veertigste verjaardag en is daarmee al decennialang het best bewaarde parfumgeheim van veel Parijzenaren. Inmiddels wordt het huis gerund door dochter Camille Goutal. Dankzij Love The Look wanen nu ook Nederlandse parfumliefhebbers zich in Parijs. De luxe boetiek heeft een breed assortiment aan Goutal Paris-producten, waaronder unisex parfums, kaarsen, geurstokjes, handcrèmes en handzeep. Het jubileum van Goutal Paris wordt in de Rotterdamse luxe boetiek gevierd met vier collectors items. Vanaf 10 oktober vinden parfumliefhebbers daar de klassiekers Goutal Eau du Ciel en de Mon Parfum Chéri, de allereerste geuren die het huis ooit creëerde. De Eau d’Hadrien en de Petite Chérie zijn speciaal voor deze gelegenheid in dezelfde feestelijke flacon gegoten.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Love The Look.