L'Occitane

L’Occitane lanceert gezichtsverzorgingslijn Immortelle Divine

Al meer dan 20 jaar onderzoekt en bestudeert L’Occitane de fantastische anti-verouderingseigenschappen van de Immortelle bloem. Nu breidt L’Occitane haar Immortelle Divine-gezichtsverzorgingslijn uit met nieuwe formules die verrijkt zijn met een superextract van Immortelle. Het extract is een 100% natuurlijk alternatief voor synthetisch retinol.

Hoe het allemaal begon op Corsica

Op dit prachtige eiland ontdekte L’Occitane uitgestrekte velden immortelle, gele bloemen die licht lijken uit te stralen. Een unieke superbloem, een ‘gouden zon’ met vele goede eigenschappen. Deze sterke, geharde plant bloeit op de rotsachtige, zonnige gronden van de Corsicaanse maquis. Haar naam is immortelle, wat onsterfelijk betekent, omdat ze zelfs nadat ze is geplukt nooit verlept. Vandaag onthult L’Occitane met trots de nieuwste innovatie in Immortelle Divinegezichtsverzorging: nieuwe formules verrijkt met een superextract van immortelle, 100% van natuurlijke oorsprong, net zo effectief als de verjongende kracht van retinol maar milder voor je huid. Met dit nieuwe extract bevatten onze formules 30% meer biologische immortelle.

Een 100% natuurlijk alternatief voor synthetische Retinol

Je huid ziet er elastischer uit, lijkt meer volume en een steviger structuur te hebben. Uit onderzoek onder 30 proefpersonen gedurende 15 dagen blijkt dat de dikte van de opperhuid zelfs met 2 is vermenigvuldigd. Een snelle zoom op de verschillende extracten vertelt ons het volgende:

  • Het superextract van Immortelle: Het verbetert de dichtheid van de huid voor een verjongingseffect dat lijktop het effect van synthetische retinol, maar milder is voor de huid. Deze verjongingskracht is opgenomen in de nieuwe Immortelle Divine-producten.
  • Essentiële olie van Immortelle: Dit natuurlijke alternatief met vitamine E is een krachtig
    antioxidant dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  • Waterachtig extract van Immortelle: bevat polyfenol dat bekend is om zijn antioxiderende eigenschappen.
  • Olieachtig extract van Immortelle: Verrijkt met omega 9 en 6, bekend om hun voedende eigenschappen.

3 minuten, 3 producten, 3 handelingen voor een massage

Deze nieuwe lancering van L’Occitane bevat de volgende producten:

  • Oogbalsem Immortelle Divine (15 ml – €64,-): Een verzorging die speciaal voor de zone rond de ogen is samengesteld. De romige, smeltende Immortelle Divine Oogbalsem vermindert kringen en bestrijdt de specifieke zichtbare tekenen van veroudering in de kwetsbare zone rond de ogen. Na 1 maand zien de zone rond de ogen en de rimpels er gladder uit.
  • Anti-Aginolie Immortelle Divine (15 ml – €49,- / 30 ml – €87,-): Eén druppel van dit vloeibare goud is voldoende voor een stralende huid. Onze Immortelle Divine Anti-agingolie, met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is een geconcentreerd gezichtsverzorgingsproduct dat zichtbare tekenen van veroudering bestrijdt. Na 1 maand is de huid mooier, helderder, stralender en egaler. De huid ziet er intens gehydrateerd uit.
  • Crème Immortelle Divine (30 ml – €59,- / 50 ml – €87,-): De op kasjmier geïnspireerde textuur van onze iconische Immortelle Divine Crème bevat de kracht van 600 immortellebloemen en hun uitzonderlijke levensduur. De crème draagt bij aan het corrigeren van de 6 belangrijkste tekenen van veroudering. Na 2 maanden ziet het volume van de huid er als gemodelleerd uit en ogen de rimpels gladgestreken.

Het Immortelle Divine stappenplan

Je verzorgingsritueel wordt een echt welzijnsritueel dankzij deze 3 minuten durende Divin-gezichtsmassage. Deze gezichtsmassage stimuleert de microcirculatie van de huid, maakt spanning in het gezicht los en bevordert de opname van de verzorgingsproducten. De gezichtsverzorgingslijn Immortelle Divine is vanaf 2 september 2020 verkrijgbaar bij L’Occitane boetieks en online via www.loccitane.nl.

L'Occitane

Images: L’Occitane
Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!