rosé pop-up

La Vie en Rosé met Pays d’Oc IGP, rosé pop-up winkel opent 14 juni

De temperatuur stijgt, de zon komt steeds vaker en langer tevoorschijn, hmm, ça sent l’été!  En wat past daar beter bij dan een goed glas rosé? Het Zuid-Franse wijnkwaliteitslabel Pays d’Oc IGP is de nummer 1 producent van roséwijn uit Frankrijk. De verschillende wijnmakers produceren rosé in diverse stijlen en van verscheidene rassen zoals Cinsault, Grenache, Syrah, Merlot en Pinot Noir. Er is een Pays d’Oc IGP rosé voor iedereen! Om dit in het zonnetje te zetten opent Pays d’Oc IGP op 14 juni voor 10 dagen een unieke rosé pop-up winkel, La vie en rosé met Pays d’Oc IGP, met wel 35 verschillende roséwijnen op de Weesperstraat 103 in Amsterdam.

La Vie en Rosé met Pays d’Oc IGP rosé wijnen

Onder het kwaliteitslabel Pays d’Oc IGP zijn er 58 verschillende druivenrassen toegestaan en mogen er maar liefst 27 druivenrassen gebruikt worden om rosé wijn van te maken. Naast dit grote aantal druivenrassen, staat Pays d’Oc IGP ook bekend om de vrijheid die zij geven aan de wijnmakers, mits de kwaliteit van de wijn gewaarborgd blijft, met als resultaat; interessante, uiteenlopende stijlen. Ben jij fan van volle, ronde rosés of heb je liever een strakke, frisse roséwijn? De Pays d’Oc IGP rosé pop-up heeft een roséwijn voor iedereen. Het leven ziet er nu eenmaal veel rooskleuriger uit onder genot van een Pays d’Oc IGP rosé, dus kom langs en laat je adviseren.

Wijn(-spijs)advies

Ben je benieuwd geworden naar dit wijnkwaliteitslabel uit Zuid-Frankrijk, of ben je op zoek naar dé wijn bij jouw gerecht? In de pop-up zijn elke dag adviseurs aanwezig die met alle liefde de perfecte combinatie adviseren. Een barbecue, picknick, aperitief of zelfs een gastronomisch diner? Er is een Pays d’Oc IGP rosé voor elke gelegenheid.

Speciaal voor rosé liefhebbers

Alle rosé liefhebbers maken gedurende de tien dagen dat de winkel open is, kans op het winnen van een roze Veloretti fiets en op zaterdag 17 juni zal de winkel nog extra pink en instagrammable zijn, en krijgen de eerste 25 klanten een leuke goodiebag met roze (wijn) items mee. Daarnaast is er ook op deze dag een speciale promotie van 4 flessen voor de prijs van 3. Alle reden dus om een heerlijke rosé te kopen in de pop up winkel.

Openingsdata rosé pop-up

Woensdag 14 t/m zondag 25 juni van 13 tot 20 uur (maandag gesloten)
Adres: Weesperstraat 103, Amsterdam
Voor meer informatie en openingstijden kun je kijken www.proefpaysdoc.nl