Kiehl's Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream

Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream

In 2010 pionierde Kiehl’s binnen het gezichtsolie segment met de introductie van het Midnight Recovery Concentrate. Een formule met een krachtige mix van plantaardige extracten die de huid tijdens de nacht rijkelijk verzorgen. Het Midnight Recovery Concentrate verzacht de zichtbaarheid van vermoeidheidstekenen en lijntjes. Daarnaast helpt het in slechts 3 dagen zichtbaar de schade van ’30 dagen slaaptekort’ te herstellen door de huid een gladdere, zachtere en meer stralende uitstraling te geven. En nu lanceert Kiehl’s een nieuwe innovatie binnen de veelgeprezen Midnight Recovery lijn: Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream.

Een perfecte nachtcrème

Op basis van 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, helpt de formule het vocht in te sluiten en de huid zichtbaar een vollere uitstraling te geven, om in de ochtend een meer soepele, jeugdige huid in de spiegel terug te zien. De unieke, wolkachtige textuur draagt bij aan een luxueuze sensoriële ervaring met een kalmerend lavendel aroma. Perfect voor een applicatie voor de nacht.

Beschermt de lipiden-barrière van de huid

Op één lijn met de effectiviteit van Kiehl’s botanische oliën blend, gecombineerd met een vloeibare kristal-emulgator technologie en krachtige ingrediënten, plantaardige oliën die rijk zijn aan Omega-6 en Omega-3, draagt ook de Cloud Cream formule eraan bij de beschermende lipiden-barrière van de huid te beschermen.

Wat vinden wij van de Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream?

Daniëlle is persoonlijk al jaren groot fan van de gezichtsverzorgingsproducten van Kiehl’s. “Jarenlang gebruikte ik de Ultra Facial Deep Moisture Balm als nachtcrème, perfect voor mijn droge en gevoelige huid. Helaas werd dit product uit het assortiment gehaald. De “normale” ultra facial crème is ook heel fijn, maar ik houd persoonlijk van een wat vollere gezichtscrème. Nadat ik deze crème inmiddels twee weken geprobeerd heb, blijkt de Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream voor mij een geweldig alternatief. Mijn huid ziet er heerlijk glowy en gezond gevoed uit iedere ochtend. Een absolute aanrader wat mij betreft!”.

De Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream is verkrijgbaar bij alle Kiehl’s stores, bij de Bijenkorf en bij Douglas voor een adviesprijs van €50 (50ml).

Kiehl's Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream-2