rondreis

Geniet van een onvergetelijk rondreis in groepsverband

Wil jij het jaar 2019 op een prachtige manier afsluiten of het jaar 2020 adembenemend beginnen? Dan hebben wij een aantal geweldige opties voor je. Plan een mooie rondreis in het buitenland om dit jaar af te sluiten of om 2020 op een fantastische manier te beginnen. Geen idee met wie je dit zou moeten doen? Geen nood, er zijn genoeg gelijkgestemden die samen met jou dit fantastische avontuur in het buitenland aan willen gaan. En dan nu de opties.

Het gemak van een groepsreis

De schoonheid en authenticiteit van een land zijn onderdeel van een onvergetelijke vakantie, en schoonheid vinden wij genoeg op deze aardbol dus dat kan geen punt van beperking zijn. Reis je liever niet alleen maar heb je geen direct reisgezelschap op het oog? Denk dan eens aan het boeken van een groepsreis. Het klinkt misschien oudbollig, maar anno 2019 is dat zeker niet meer het geval.

Geniet van een onvergetelijke rondreis en combineer dit met het gemak van een groepsreis met veel mogelijkheden om er zelf op uit te trekken. Alle tickets worden geregeld, maar ook de overnachtingen en het vervoer, zodat jij optimaal kunt genieten van je vakantie. En op de dagen dat er niet wordt gereisd, kun je volledig je eigen gang gaan. Zo bestaat er tegenwoordig ook bij veel groepsreizen de mogelijkheid om keuzeprogramma’s te boeken. Hierbij kun je denken aan excursies en een individuele verlenging aan het einde van de reis.

Rondreis door Zuid-Afrika

Wat dacht je van een rondreis Zuid-Afrika? Ontdek een land vol diversiteit tijdens een rondreis door dit prachtige land. Spot de Big Five (de leeuw, olifant, buffel, de neushoorn en het luipaard) in het Kruger Park. Reis langs de Kaapse wijnlanden en de ruige Panoramar. In de bruisende ‘moederstad’ Kaapstad vind je de Tafelberg, die te voet of per sweefspoor bereikt kan worden. ’s Avonds is het heerlijk vertoeven op een terrasje aan de Waterfront. Deze specifieke reis door Zuid-Afrika zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan Kaap de Goede Hoop met zijn pinguïnkolonie en de beroemde wijnlanden bij Stellenbosch.

Een reis in Zuid-Afrika is een reis door prachtige landschappen. De ruige natuur van Mpumalanga biedt diepe canyons en schitterende uitzichten over het enorme Kruger-wildreservaat. In Hluhluwe heb je kans op het spotten van de zeldzame zwarte neushoorn en met een beetje geluk vang je in real life een glimps op van de Big Five.

Rondreis door Marokko

Of kies voor een geweldige rondreis Marokko. Al sinds 300.000 jaar wordt Marokko bewoond. Hierdoor is het land een trefpunt van beschavingen en hebben zij een sterke eigen identiteit. De Marokkaanse bevolking is een samensmelting van Arabieren, Fransen, Spanjaarden en Berbers. In het dagelijks leven zie je al deze invloeden dan ook terug. Marokko is een land van uitersten. In het noorden aan de kust vind je verschillende badplaatsen waar het grootste gedeelte van het jaar een lekker klimaat heerst. Het land wordt doorkruist door de woeste hoge en lage Atlas. Achter de Atlas zijn talloze groene valleien, met palmbomen zo ver als het oog reikt. In het westen en diepe zuiden bestaat Marokko uit zand. Veel zand.

Een authentiek Marokkaanse maaltijd is een ervaring waarbij al je zintuigen aan bod komen. Je neus wordt geprikkeld door de geuren van saffraan, komijn en koriander. Een echte aanrader is de Koningsstad Fes, de stad met de grootste Medina ter wereld. Dwaal door de wirwar van fotogenieke straatjes van de Medina’s en geniet van heerlijke Marokkaanse thee en street food. Nog een absolute aanrader is het strand van Essaouira. Deze insta-waardige strandbestemming staat bekend om de witte huisjes met blauwe luiken die het straatbeeld overheersen. Geniet in dit levendige plaatsje van een drankje op het terras of verbeter je surf-skills op de uitdagende golven waar de Atlantische kust van Marokko bekend om staat. De avond sluit je al dansend af op een van de rooftop bars onder het genot van lokale livemuziek.

Dit en zoveel meer kun je allemaal ervaren tijdens een goed georganiseerde groepsreis, klinkt een stuk beter dan je dacht of niet? Hebben wij je al overtuigd? Check dan voordat je gaat ook nog even deze tips, voor het bemachtigen van de beste stoel in het vliegtuig

Have fun ladies…
Xoxo

Meer travel artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS travelrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!
Image from rawpixel.com / Carol M Highsmith