Eric Kuster special edition Mercedes-Benz A-Klasse

Dankzij een unieke samenwerking tussen Stern Auto en het bedrijf Eric Kuster Metropolitan Luxury International van de wereldberoemde Nederlandse designer Eric Kuster komt er binnenkort een special edition van de populaire Mercedes-Benz A-Klasse op de markt.

Aanstaande zaterdag 16 mei wordt de auto onthuld op een volgens Stern Auto “ongedwongen netwerkpicknick”. Maar Lifestyle NWS heeft de info, inclusief beeldmateriaal al voor je!

Mercedes-Benz A-Klasse by EKML

De jet-set designer Eric Kuster heeft zich met zijn Metropolitan Luxury style helemaal uitgeleefd op de A-Klasse: aan de buitenkant Dark Grey matte carwrap, carbon onderspoiler en buitenspiegels en oranjekleurige remklauwen. Aan de binnenkant wordt deze style doorgezet met de van hem welbekende camouflageprint als deurbekleding, olijfgroene lederen bekleding en oranje accenten. Het stuurwiel is met nappa bekleed, met oranje sierstiknaden. Het resultaat is een coole, luxe, lifestyle uitvoering van de Mercedes-Benz A-Klasse.

Voor wat betreft de meerprijs van deze special edition, te koop bij de Mercedes-Benz dealers van Stern Auto, is het nog even afwachten, maar deze zal snel bekend worden gemaakt.

Eric Kuster

Eric Kuster houdt van comfort en over de top glamour. Met meer dan 600 huizen op zijn naam is Eric Kuster een van de meest toonaangevende interieurdesigners van dit moment. Zijn interieurs staan vooral bekend om hun glamoureuze uitstraling. Kuster houdt van extremen, maar die moeten wel in balans zijn. Zijn interieur creaties hebben de perfecte balans tussen klassiek en modern. Hij noemt dit zelf de Metropolitan Luxury stijl. Inspiratie haalt hij uit zijn ervaringen tijdens reizen, de mensen die hij ontmoet en de veelheid aan stijlen die hij tegenkomt. Hij is van alle markten thuis: mode, textiel, binnenhuisarchitectuur, tuinarchitectuur en meubels. Mogelijk komt er zelfs een Eric Kuster geurenlijn. Tal van villa’s en penthouses heeft hij ingericht van celebrities zoals David Guetta en Alicia Keys en een reeks van bekende voetballers zoals Zinedine Zidane, Samuel Eto’o, Wesley Sneijder en nog veel meer. Showrooms heeft hij in Amsterdam, Dubai, Moskou en New York en winkels in Antwerpen en op Ibiza.

_RON8609 _RON8610 _RON8623
_RON8631 _RON8644 _RON8651 _RON8654 _RON8656 _RON8668 _RON8678 _RON8679 _RON8682 _RON8683 _RON8689 _RON8696 _RON8704 _RON8717

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!