Pearls by Eric Kuster

Vloerencollectie ‘Pearls by Eric Kuster’ exclusief bij HORNBACH

Projectbouwmarkt HORNBACH is een unieke samenwerking aangegaan met Eric Kuster, de beroemde Nederlandse interieurarchitect die wereldwijd actief is. Speciaal voor HORNBACH ontwikkelde Eric Kuster de exclusieve pvc click vloerenlijn ‘Pearls by Eric Kuster – The Essentials’, waarmee kwaliteit en design toegankelijk worden voor iedereen. Vanaf 15 april is deze vloerencollectie verkrijgbaar in alle HORNBACH-vestigingen en online.

Eric Kuster staat bekend om zijn unieke, luxe stijl die geroemd wordt door bekende Nederlanders en vele buitenlandse sterren. Exclusief voor HORNBACH ontwikkelde hij de vloerenlijn ‘Pearls by Eric Kuster – The Essentials’. Met deze unieke collectie, die uit voorraad leverbaar is, speelt HORNBACH in op de interieurtrend van design en stijl in de leefomgeving, waarbij elk detail bijdraagt aan een gevoel van comfort en welzijn. “Ik ben trots op onze samenwerking en dat ik vanuit mijn passie dit exclusieve design heb kunnen verenigen met de praktische doe-het-zelfmentaliteit van HORNBACH”, zegt Kuster.

Beleving van echt hout

Vanaf 15 april is de collectie te vinden bij alle HORNBACH projectbouwmarkten en bij de specialist HORNBACH Vloeren. Daarnaast is de collectie te bestellen op hornbach.nl. De unieke collectie omvat zorgvuldig geselecteerde pvc-vloeren die beleving van echt hout evenaren, maar dan zonder het onderhoud dat hout vereist. De vloeren zijn de perfecte combinatie van design, kwaliteit, duurzaamheid en toegankelijkheid. ‘Pearls by Eric Kuster – The Essentials’ is het antwoord op de vraag van consumenten naar interieurproducten die zowel mooi als verantwoord zijn. Met een prijs van €49,95 per m2 brengen HORNBACH en Eric Kuster ‘onbereikbaar’ design binnen handbereik.

Balans tussen design en functionaliteit

Deze collectie is meer dan een innovatieve vloerenlijn van de hoogste kwaliteit. “Het is een totale woonbeleving”, zegt Hoofd Inkoop & Marketing Maarten Post. “Deze collectie is een aanvulling op ons huidige kwalitatieve assortiment. Met ‘Pearls by Eric Kuster – The Essentials’ introduceren we een compleet vernieuwende benadering van vloeren waarmee elke klant de vrijheid en flexibiliteit heeft om een unieke en persoonlijke touch aan zijn huis te geven. Voor ons is het een mooie stap vooruit in het continu vernieuwen van ons aanbod. Ik ben ervan overtuigd dat we als HORNBACH hiermee een nog bredere doelgroep aanspreken.”

Ontdekkingsreis met eindeloze mogelijkheden

De collectie heeft een ultramatte afwerking en kan gecombineerd worden met vloerverwarming. De toplaag is volledig waterbestendig, wat de vloer duurzaam en uitermate geschikt maakt voor een intensief gebruik. Schoonmaak en onderhoud zijn kinderspel. In tegenstelling tot traditioneel hout hoeven deze vloeren nooit geschuurd te worden voor reparaties of opknapbeurten. Met de juiste zorg behoudt de ‘Pearls by Eric Kuster – The Essentials’ pvc-vloer zijn kwaliteit en uiterlijk en wordt een langdurige waarde van 20 jaar gegarandeerd. “Met Pearls by Eric Kuster wordt het vernieuwen van je huis een inspirerende ontdekkingsreis met eindeloze mogelijkheden”, concludeert Kuster.

Meer informatie over de exclusieve pvc click vloerenlijn vind je hier.

Pearls by Eric Kuster-2
Pearls by Eric Kuster-3