emily in paris

Emily in Paris natural make-up tutorial

Emily in Paris is een Amerikaanse televisieserie, speciaal geproduceerd voor Netflix. Het volledige eerste seizoen werd uitgebracht op 2 oktober 2020. De serie speelt zich af, zoals de naam het al zegt, in Parijs. Al voor dat de serie beschikbaar was op Netflix, ontstond er al een enorme hype. Waarom? Emily in Paris is geregisseerd door Darren Star, een naam die jullie wellicht niet direct herkennen, maar dit is de man achter Sex and the City

Lily Collins als Emily in Paris

De hoofdrol in de serie wordt vertolkt door de 31-jarige Lily Collins, een Brits-Amerikaanse actrice. Je kunt haar onder andere kennen van haar rollen in The Blind Side (2009), Abduction (2011) en Mirror Mirror (2012). Emily in Paris vertelt het verhaal van Emily, een enthousiaste twintiger die in het Amerikaanse Chicago een baan heeft als talentvolle marketing director. Door een aantal toevallige gebeurtenissen, krijgt Emily onverwacht een droomjob aangeboden in Parijs. In Frankrijk bevindt zich namelijk een dochterbedrijf en Emily zal daar de creative director worden voor verschillende luxe merken. Emily pakt dus al in aflevering 1 van de serie haar koffers om te verhuizen naar de Franse lichtstad Parijs. En ook al zijn wij het helemaal eens met critici die vinden dat de serie overloopt van de clichés, ook wij hebben alle tien de afleveringen in één weekend bekeken.

French girl fashion and beauty

Wat natuurlijk direct een belangrijke parallel vormt met Sex and the City, zijn de geweldige designer outfits van hoofdrolspeelster Emily. Van vintage Chanel, tot het meest recente dat tijdens de fashion weeks van 2020 geshowd werd, alles komt voorbij. Een lust voor het oog voor de echte fashionliefhebbers onder ons. En bij deze perfecte outfits, hoort natuurlijk een echte French girl make-up. Onlangs deelde Lily Collins dan ook haar French girl make-up look video, vol met tips and tricks. Kijk even mee.

Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!