NEO NUDE MELTING COLOR BALM -2-1

Armani Beauty lanceert NEO NUDE MELTING COLOR BALM

Dit jaar breidt Giorgio Armani de NEO NUDE collectie uit met de introductie van NEO NUDE MELTING COLOR BALM. Een nieuwe veelzijdige balm die je wangen en ogen een subtiel hintje kleur geeft. Dit alles gevangen in een zuivere formule met een ultra-lichtgewicht textuur en een perfecte matte finish. Het nieuwe pareltje van deze collectie is eveneens geschikt om op subtiele wijze de gezichtscontouren te definiëren. In negen schitterende ingetogen, verfijnde tinten flatteert de NEO NUDE MELTING COLOR BALM een breed spectrum huidskleuren.

NEO NUDE collectie

De NEO NUDE collectie staat voor het type perfectie dat natuurlijk oogt, met make-up producten die speciaal zijn samengesteld om ieders natuurlijke schoonheid te onthullen. De innovatieve formules van deze collectie zorgen bovendien voor een geperfectioneerde, verzorgde teint. Dit omdat ze naadloos als een tweede huid met de overige huidverzorging en make-up vermengen. De producten bieden een onzichtbare make-up look met een zichtbare perfectie. Veelzijdig, sensueel en intuïtief te gebruiken: de NEO NUDE collectie onthult jouw échte huid, maar dan beter. Of je nu voor een super natuurlijk en verfijnd of transparant resultaat wilt gaan, of juist meer intens: de NEO NUDE collectie kan oneindig aangepast worden om ieders unieke look, persoonlijkheid en inner beauty te weerspiegelen.

NEO NUDE MELTING COLOR BALM

De nieuwe NEO NUDE MELTING COLOR BALM, verkrijgbaar in negen huid-verfraaiende tinten, is een multifunctionele gekleurde balm. De balm is veelzijdig in gebruik en verkrijgbaar in een palet van kleuren. De beige en bruine tinten zijn ideaal om je gezichtscontouren te definiëren. De fellere tinten zijn perfect om je wangen en of ogen een sprankelende kleur geven. De extreem verfijnde, lichtgewicht textuur zorgt voor een instant definitie, gecombineerd met een kleureffect dat perfect blijft zitten. Deze kleur kan naar wens versterkt worden door laag op laag aan te brengen, en de balm meer met de huid te laten blenden. Afhankelijk hoe je de MELTING COLOR BLAM op de ogen en wangen aanbrengt, kun je met dit product allerlei verschillende speelse looks creëren. Dat varieert van een verfrissende, verfijnde en verzorgde look voor overdag, tot een meer intense, evengoed transparante look voor in de avond.

De NEO NUDE MELTING COLOR BALM heeft een adviesprijs van €38,50 en is vanaf nu verkrijgbaar bij een aan exclusieve verkooppunten in Nederland. Neem een kijkje bij De Bijenkorf Amsterdam, De Bijenkorf Den Haag, De Bijenkorf Utrecht, De Bijenkorf Rotterdam, De Bijenkorf online, Douglas Zwolle, Douglas Rotterdam lijnbaan, Douglas Utrecht Hoog Catharijne, Douglas Maastricht of Douglas online.

NEO NUDE MELTING COLOR BALM -2
Images: Georgio Armani Beauty