Touche Éclat Le Teint

Vernieuwd: Touche Éclat Le Teint

Het was de hoogste tijd om deze onberispelijke helderheid naar een hoger niveau te brengen. De nieuwe Touche Éclat Le Teint biedt de huid drie essentiële voordelen: het zorgt voor een natuurlijke gloed, voor een 24-uurs luchtige dekking en een 24-uurs hydraterende werking voor een compromisloze onberispelijke huid.

Het iconische ‘licht’ van de Touche Éclat brengt over de hele wereld verheldering. Nog sterker, helderder en onberispelijker wordt het icoon nu opnieuw uitgevonden. Zowel de formule, als de gewichtsloze textuur en de finish zijn nu verbeterd. Ze zijn verrijkt met plantaardige extracten uit de YSL Beauté Ourika Community Gardens. Stap uit de schaduw. Met Touche Éclat Le Teint aan haar zijde, is elke vrouw ‘het licht’.

Nieuwe ingrediënten Touche Éclat Le Teint

De nieuwe ingredienten zijn afkomstig uit de YSL Beauté Ourika Community Gardens. Hier worden de plantaardige extracten speciaal in eigen beheer gekweekt. De nieuwe formule is samengesteld op basis van:

  • Goudsbloem extract: staat erom bekend de teint te kunnen egaliseren.
  • Kaasjeskruid extract: staat erom bekend de huid te kunnen verhelderen.
  • Derivaat van vitamine E: staat erom bekend de huid tegen externe schadelijke invloeden te kunnen beschermen.

3 belangrijke eigenschappen voor de huid

Een natuurlijke en gezonde gloed. De formule is verrijkt met natuurlijke ingrediënten terwijl dezelfde luchtige gloed en dekking behouden blijft. “De aangepaste formule van Touche Éclat Le Teint is nu verrijkt met een natuurlijk ingrediënt als kaasjeskruid. Dit beschermt de huid en draagt bij aan een onberispelijke gloed”, aldus Caroline Nègre, YSL Beauté International Scientific Director.

De tweede eigenschap is de 24-uurs luchtige dekking. “Het extract uit goudsbloem zorgt voor een gelijkmatige teint. Touche Éclat Le Teint sluit de huid niet af, maar zorgt voor een comfortabel gevoel en een prettige wear”, aldus Caroline.

Tot slot zorgt de vernieuwde formule voor een 24-uurs hydratatie. Dit versterkt de hu8d met de meest stralende iconische gloed van YSLK Beauté tot nu toe. De foundation is ontworpen om diverse huidskleuren te bedienen en elke nuance is versterkt met een SPF22/PA++ bescherming.

Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!