Beautiful Skin Foundation

Charlotte Tilbury introduceert Beautiful Skin Foundation

Goed nieuws voor alle Charlotte Tilbury fans die houden van de perfecte finish van een goede foundation, maar niet van een cakey look. Charlotte zag namelijk een gat in de markt voor een medium dekkende huidverzorgings- en foundation hybride. Een foundation die tussen haar transparante soft-focus glow primer Wonder Glow en volledig dekkende matte AIRBrush Flawless foundation moest komen. Charlotte Tilbury’s Beautiful Skin Foundation is hiervan het prachtige resultaat.

Cruelty Free en ontwikkeld in 30 tinten

Iets wat wij persoonlijk van groot belang vinden, is dat make-up en verzorgingsproducten volledig Cruelty Free geproduceerd zijn. En dat is bij de Beatiful Skin Foundation zeker het geval, het nieuwe product is Leaping Bunny approved door Cruelty Free International. De formule is vegan friendly en heeft daarnaast ook nog eens een recyclebare tube, heel fijn. De foundation is overigens ontwikkeld in 30 verschillende tinten en verkrijgbaar vanaf 4 januari 2022.

Wat maakt Charlotte Tilbury’s Beautiful Skin Foundation zo speciaal?

 • ROSE COMPLEX
  Damask Rose water en olie verhelderen de teint door tekenen van stress aan te pakken. Hierbij bedoelen wij bijvoorbeeld dofheid, vermoeidheid en donkere kringen. Zo onthult de foundation een huid die er helderder, stralender en jeugdiger uitziet.
 • COCONUT EXTRACT
  Dit coconut extract verbetert het vermogen van de huid om water vast te houden. De huidbarrière wordt na verloop van tijd versterkt. Doordat de huid minder vocht verliest, gaat het er vollere en jonger uitzien.
 • BIX’ACTIV®
  Geëxtraheerd uit Bixa Orellana Zaden, vermindert het vettigheid en vermindert zichtbaar de aanwezigheid van poriën. Dit gebeurt door het minimaliseren van glans en onvolkomenheden en dit resulteert in een gladder uitziende huid.
 • HYALUROSMOOTH
  Afgeleid van Cassia Angustifolia-zaden, die van nature rijk zijn aan polysacchariden, egaliseert de huidtextuur en verbetert droogte en verlies van glans. De polysacchariden binden zich met water en sluiten vocht in, voor een huid die er frisser, voller en egaler uitziet.
 • HYALURONIC ACID
  Een extra laag moleculair gewicht overspoelt de huid met vocht en revitaliseert de buitenste zichtbare lagen van de huid. Hierdoor ziet je huid er gladder uit en voelt het zachter en gehydrateerd.
 • CT POLLUTION DEFENCE COMPLEX
  Kokosmeel van duurzame oorsprong versterkt de huidbarrière, terwijl filmvormers een ademende barrière op het huidoppervlak creëren. Dit alles helpt te voorkomen dat verontreinigende deeltjes de poriën binnendringen.

Beautiful Skin Foundation is vanaf 4 januari verkrijgbaar via de website van Charlotte Tilbury.