Lindt Boutique

Eerste Lindt Premium Chocolade Boutique in Amsterdam

Vanaf vandaag (17 oktober) kun je in Amsterdam terecht voor een moment van puur verwennen. Lindt, opgericht in 1845 en wereldmarktleider als het gaat om premium chocolade, opent aan de Heiligeweg de hemel voor echte chocoladeliefhebbers. Deze eerste Amsterdamse Lindt boutique biedt de grootste premium chocoladecollectie van Nederland. Met van origine Zwitserse chocolade die is gecreëerd volgens de allerhoogste productie- en kwaliteitseisen.

Het verschil dat je proeft

Ingetogen, stijlvol, altijd strevend naar perfectie en geliefd bij een groot publiek. Dat is waar Lindt premium chocolade voor staat. Maar wat maakt nu precies het verschil? Lindt gebruikt uitsluitend de fijnste cacaobonen, die op een unieke manier worden geroosterd en vermalen. En het was de uitvinding van Lindt – de conche in 1879 – die het mogelijk maakte om voor het eerst chocolade te produceren die kon wat we nu allemaal zo lekker vinden: smelten. Bovendien kiest Lindt naast de fijnste cacao voor rauwe ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die worden verkregen volgens vastgelegde waarden qua duurzaamheid en ethiek. Voor meer informatie hierover: The-Lindt-Difference.

Perfectie in smaak en afwerking

Lindt is één van de weinige merken die controle heeft over elke stap in het bijzondere proces van cacaoboon tot premium chocolade (from bean to bar). Dit zorgt ervoor dat het Zwitserse merk garant kan staan voor perfectie in smaak en afwerking van al haar producten. Het is een visie waarmee Lindt al bijna 175 jaar chocolade creëert en die Lindt tot wereldwijd marktleider op het gebied van premium chocolade heeft gemaakt.

Vanaf donderdag 17 oktober 2019 is het bijzondere assortiment van Lindt beschikbaar in de nieuwe Lindt boutique: Heiligeweg 22, Amsterdam. Het is een plek die garant staat voor een moment van puur verwennen. Al meer dan 60 miljoen chocoladeliefhebbers over de hele wereld hebben dit ervaren in 460 Lindt boutiques.

Lindt Boutique

 

Meer culinaire artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS culinaire rubriekk!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!