binnenblijvertjes Ouderenfonds

Bestel wereldbolletjes gemaakt van de lekkerste chocolade en steun Het Ouderenfonds

Steek een hart onder de riem met deze Binnenblijvertjes bij je medewerkers, collega’s en dierbaren en steun tevens Het Ouderenfonds. Het Coronavirus zet voor veel mensen het werkbare en sociale leven op de kop. Veel mensen werken gedwongen vanuit huis en veel ouderen zien hun dierbaren niet omdat verzorgings- en bejaardentehuizen vanwege besmettingsgevaar niet toegankelijk zijn. Vanwege ‘social distancing’ en het 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar zien familie en vrienden elkaar nu minder of helemaal niet. De meeste mensen blijven thuis in quarantaine om geen risico te lopen ziek te worden. En toch slaan we ons hier allemaal kranig doorheen.

Wil jij jouw medewerkers of collega’s een stukje waardering laten blijken of wil je iemand wat extra aandacht geven en laten weten dat je aan ze denkt? Stuur dan een doosje Binnenblijvertjes! Je steunt dan tevens de eenzame ouderen want van ieder verkocht doosje gaat € 2,- naar Het Nationaal Ouderenfonds.

Waardering gaat door de maag (en de brievenbus)

Binnenblijvertjes zijn wereldbolletjes gemaakt van de lekkerste chocolade en handgemaakt door chocolatier Dennis Stans van La Stans en dat kun je zien én proeven. De Binnenblijvertjes worden op bestelling gemaakt. Eén doosje bevat 8 Binnenblijvertjes en kost € 12,95 inclusief verzendkosten en een persoonlijke boodschap. Ze passen door de brievenbus en worden dus contactloos bezorgd.

Wacht dus niet langer en verras je medewerkers, collega’s, vriend, familie, buur of misschien wel je eigen partner met een doosje chocolade gevuld met liefde en waardering! Ga naar www.binnenblijvertjes.nl. en geef hier aan  hoeveel doosjes Binnenblijvertjes je wilt bestellen en men neemt contact op met je om de details te bespreken. Binnenblijvertjes worden binnen 3 werkdagen bezorgd.

binnenblijvertjes Ouderenfonds

 

Meer culinaire artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS culinaire rubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!