opzetzwembaden

Een opzetzwembad of jacuzzi in je tuin

Wanneer we een blik naar buiten werpen, zouden we toch bijna vergeten dat het onlangs nog heerlijk zomerweer was. De onstuimige herfstmaanden zijn aangebroken! Het klinkt dan ook misschien wel heel gek, maar nu is echt de perfecte tijd om je tuin zomerproof te maken. We hebben het dan niet over de groenvoorziening, maar over een heerlijk verkoelend opzetzwembad of verwarmende thuisspa. Boven de grond welteverstaan en wat de mogelijkheden op dit gebied zijn, leggen wij je in dit artikel uit. Waarom juist nu aanschaffen? Omdat de prijzen van deze objecten op dit moment een stuk lager liggen dan in het hoogseizoen. 

Opzetzwembaden

Zo heeft dezomerspecialist.nl geweldig mooie opzetzwembaden in diverse afmetingen, dus er is voor iedere tuin een passende oplossing. opzetzwembaden zijn gemakkelijk op te zetten en wanneer het zwembad leeg is, kan deze ook gemakkelijk verplaatst en opgeruimd worden. Ieder zwembad wordt geleverd met een (zand)filterpomp en verschillende accessoires zoals een trap, afdekzeil en grondzeil. De opzetzwembaden zijn verkrijgbaar in rechthoekige vorm en in een ronde vorm.

Een rechthoekig zwembad is een goede keuze wanneer je een wat kleinere tuin hebt. Je kunt deze vorm namelijk gemakkelijk in een hoek of tegen de zijkant van je tuin plaatsen. Heb je echter ruimte genoeg, dan is een ronde vorm heerlijk. Deze zwembaden hebben een groter zwemoppervlak en hebben dus meer ruimte nodig, maar als je die ruimte hebt dan is het extra genieten.

Soorten opzetzwembaden

Je kunt kiezen voor een Bestway zwembad, dit is de meest simpele variant. Deze opzetzwembaden hebben een sterk en stabiel frame en passen door de verschillende kleurcombinaties in ieder tuindesign

Wil jij echter in weer en wind kunnen genieten van je opzetzwembad? Dan is een Exit zwembad iets voor jou. Hij heeft een stoere uitstraling en is verkrijgbaar in de kleuren Stone, Wood en Black Leather. Het unieke aan dit specifieke opzetzwembad is dat ze een overkapping hebben, hierdoor komt er geen vuil in het water en kun je er overkapt in weer en wind gebruik van maken. 

Tot slot zijn er de Intex zwembaden. Deze opzetzwembaden hebben een stevig ovale frame en zijn groot en diep genoeg om echt te kunnen zwemmen. Het zijn hiermee echte premium zwembaden die behoren tot de top in de zwembadmarkt. Ze zijn verkrijgbaar in zeer grote afmetingen en worden standaard geleverd met een zandfilterpomp, afdekzeil, grondzeil en zwembadtrap.

Opblaasbare jacuzzi’s

Hoef jij niet zo nodig te zwemmen, maar zoek je wel graag verkoeling of verwarming in het water? Dan is een opblaasbare jacuzzi wellicht iets voor jou. Je kunt dit alles zo luxe maken als je zelf wil en zelfs een mini spa in je tuin creëren. 

Zo zijn bijvoorbeeld de Bestway Lay-Z spa’s allemaal voorzien van een freeze-shield waardoor er het hele jaar door gebruik van gemaakt kan worden. Daarnaast beschikken zij over een luxe en vernieuwd bedieningspaneel met touchscreen, waarmee de spa makkelijk bediend kan worden. Zoek jij iets dat meer bij een thuisspa in de buurt komt? Ga dan voor een Intex PureSpa Bubbel of een Jets Deluxe. Deze jacuzzi’s beschikken namelijk beiden over een ingebouwd zoutwatersysteem en krachtige massagestralen. Heerlijk genieten dus!