golfschoenen

COLE HAAN lanceert collectie golfschoenen

Cole Haan, het iconische Amerikaanse lifestyle-merk en retailer, lanceert een schoenencollectie voor de golfsport. Er zijn drie totaal verschillende innovatieve stijlen ontwikkeld voor de specifieke behoeften van het spel. De geavanceerde Cole Haan golfschoenen zijn gemaakt om zowel op als buiten de green te presteren. 

Drie compleet verschillende stijlen

Bijna 80 jaar geleden onderzocht Cole Haan voor het eerst hoe kleding en sportschoenen te combineren waren; Eddie Haan patenteerde de Cole Haan golfschoenen. Dat idee wordt hervat met nieuwe spikeless golfschoenen om topprestaties te leveren. Stabiele tractie, perfecte demping, ideale pasvorm en bescherming bij slecht weer. Daarnaast lanceert het merk drie compleet verschillende stijlen die niet eerder te zien waren op de baan. Verkrijgbaar in de best verkopende collecties: ØriginalGrand, GrandPrø en Generation ZERØGRAND. Allen ontwikkeld met het Cole Haan kenmerkende Grand 36Ø Design & Engineering-systeem. Hierbij ligt de nadruk op comfort om zowel soepeltjes de 18 holes te passeren als daarna ontspannen te kunnen genieten.

“We’re exited to introduce an assortiment of styles that are exceptionally lightweight, cushioned, and are engineered with proprietary multi-directional traction that takes golfers from the course to the clubhouse”, aldus Scott Patt, Cool Haan’s Chief Creative Officer.

The ØriginalGrand Golf Shoe

De eerste stijl golfschoenen, de ØriginalGrand lijn, is uitgerust met “maximum cushioning” en verzekert daarmee een fantastische ondersteuning. Daarnaast zijn de schoenen voorzien van een GRANDFØAM voetenbed en is deze stijl geheel bestendig tegen slecht weer. Wij zijn persoonlijk groot fan van deze Oxford look, de schoenen zien er strak, klassiek en stijlvol uit.

golfschoenen-2

The GrandPrø Golf Shoe

De tweede lijn golfschoenen, de GrandPrø’s, is een stuk meer gericht op het huidige modernere fashiontijdperk. Uitgevoerd in lichte zomerkleuren en bloemenprint, word je met een paar uit deze collectie zeker niet over het hoofd gezien op de golfbaan. Maar vergis je niet, qua comfort en performance doen deze ultra lichte en ademende golfschoenen niets onder aan de stijl die wij hierboven hebben laten zien.

golfschoenen-4
golfschoenen-3

Generation ZERØGRAND Golf Sneaker

Deze derde lijn golfschoenen, de Generation ZERØGRAND, bestaat uit een echte golfsneaker en is alleen verkrijgbaar binnen de mannenlijn van Cole Haan. Voor ons dames minder interessant, maar ben je toch nieuwsgierig, of wil je de volledige collectie van Cole haan bekijken? Dan kan dat hier.

Stylish golfing!
Xoxo
Team Lifestyle NWS

Meer fashion artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS fashionrubriek!