Deblon Sports-tenniscollectie-

Deblon Sports komt met stijlvolle tenniscollectie

Een gezellig tenniswedstrijdje zit er op dit moment niet in, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we ons niet alvast helemaal kunnen voorbereiden voor als we de tennisbaan wel weer mogen betreden. Zoals jullie van ons gewend zijn houden wij jullie op de hoogte van de laatste trends, deze nieuwe collectie moesten wij dan ook met jullie delen. Het luxe athleisure label Deblon Sports breidt haar collectie namelijk uit met items speciaal voor de tennisspeelsters onder ons.

Naast de stijlvolle, klassieke basisstukken die voor verschillende sporten kunnen worden gebruikt, komt Deblon Sports nu met een collectie speciaal geschikt voor tennis. De tenniscollectie is echt Deblon: veelzijdig, vrouwelijk, stijlvol en toch stoer, uitgevoerd in de hoogwaardige kwaliteit die men van Deblon Sports gewend is. Ook deze collectie is ontworpen voor de zelf- en modebewuste vrouw, die geniet van mooie sportkleding en het belangrijk vindt zich ook op de tennisbaan lekker te voelen in wat ze draagt. 

Zachte, kwalitatief hoogwaardige stoffen

De stijlvolle nieuwe tenniscollectie bestaat uit twee verschillende tops en twee rokjes, die prachtig gecombineerd kunnen worden met de bestaande collectie. Uiteraard is deze collectie gemaakt van de zachte, kwalitatief hoogwaardige stoffen die Deblon in eerdere collecties ook heeft gebruikt. De kleding behoudt de oorspronkelijke kleur en vorm, wat zorgt voor een blijvende perfecte pasvorm. Het fijne aan deze prachtige stoffen is dat het ook volledig ademt, ideaal tijdens het sporten dus. De nieuwe tenniscollectie online verkrijgbaar op www.deblonsports.com en bij een geselecteerd aantal modezaken in Nederland.

kwaliteit, luxe en feminine designs

Deblon Sports heeft de afgelopen jaren een trouwe klantenkring opgebouwd in Nederland. Klanten kiezen telkens weer voor Deblon Sports vanwege de uitzonderlijke kwaliteit, luxe uitstraling en feminine designs. Eigenaren Meike Brandt en Leonie Timmerman hebben een duidelijk doel voor Deblon Sports: “Ons doel is om altijd de beste kwaliteit voor onze klanten te leveren door hen te voorzien van hoogwaardig, supportive stoffen. We weten dat Deblon vrouwen onze mooie materialen en het vrouwelijke design omarmen. We omarmen de Deblon vrouwen. Laten we actief, vrouwelijk en vooral onszelf zijn!”.

Deblon Sports-tenniscollectie

Deblon Sports-tenniscollectie-

Deblon Sports-tenniscollectie-

Deblon Sports-tenniscollectie-

 

Images: EVDM Agency
Meer fashion artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS fashionrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!