bvulgari-man-glacial-essence

BVLGARI’s Man Glacial Essense

Krachtige, sprankelende frisheid is wat de nieuwste BVLGARI’s Man Glacial Essense Eau de Parfum telg toe te voegen heeft aan de BVLGARI Eau de parfumcollectie voor mannen. Alle herenparfums van BVLGARI zijn geïnspireerd op natuurlijke elementen. Na vuur en hout heeft BVLGARI zich met Man Glacial Essense Eau de Parfum laten inspireren op het zuiverste element: lucht. Dankzij de krachtige en houtachtige topnoten jeneverbessen, gember en geranium wekt de Eau de Parfum een onverwacht en krachtig hart op. Ben jij op zoek naar een heerlijke mannengeur om cadeau te doen? Dan is dit wat ons betreft zeker een geur om te overwegen.

Een koele, diepe ademtocht, gekristalliseerd door ijs

Een koele, diepe ademtocht ontwaakt in deze creatie, als een krachtige en houtachtige fougèregeur, gekristalliseerd door ijs. Man Glacial Essence is een Eau de Parfum voor de masculiene man die streeft naar nieuwe uitdagingen in het leven. Fris, energiek en gedurfd. De geur is opgebouwd uit de volgende noten:

  • Topnoten: Jeneverbessen, gember, geranium
  • Hartnoten: Sandelhout, iris-concrète, artemisia
  • Basisnoten: Alaska-cederhout, clearwood, muskus

Wat vindt Lifestyle NWS van BVLGARI’S Man Glacial Essense

Wij zijn hier op de redactie van Lifestyle NWS allen fan van frisse mannengeuren, daarom trok deze Eau de Parfum direct onze aandacht. Het is een krachtige geur, die op de een of andere manier geen overheersende elementen bevat. Gember, Jeneverbessen en Geranium komen je tegemoet direct wanneer je de geur opspuit. Maar wanneer alle geurnoten de kans hebben gekregen om tot uiting te komen, blijft er een heerlijke krachtige, stabiele en toch frisse mannengeur over. Perfect voor een zomerse date-night, maar evengoed voor dag op kantoor of een avondje op de bank. Daarnaast vinden wij de geur niet leeftijdsgebonden. Wat ons betreft een tip voor iedere actieve man, die houdt van een vleugje luxe in de vorm van een fris, krachtig Eau de Parfum.

BVLGARI’s Man Glacial Essense Eau de Parfum is te verkrijgen bij de luxere parfumeries en online via bijvoorbeeld de website van Douglas.