BVLGARI Splendida Patchouli Tentation

BVLGARI lanceert Splendida Patchouli Tentation Parfum

BVLGARI onthult een nieuw, stralend Eau de Parfum: BVLGARI Splendida Patchouli Tentation. Met de nieuwste toevoeging aan de Splendida-collectie neemt BVLGARI je mee op een reis naar een ongeëvenaarde wereld van verleiding en gedurfde, maar sensuele vrouwelijkheid.

Juweel uit de natuur

BVLGARI Splendida Patchouli Tentation brengt nieuwe emoties tot leven dankzij de sensuele en zeer verslavende patchouli. Een tropische plant die een aardse, warme, en muskusachtige geur uitstraalt. Patchouli is één van de grote verleidingen van de natuurlijke wereld. De bloem wordt gebruikt als parfum en afrodisiacum, heeft een lange en legendarische geschiedenis. Het werd voor het eerst naar het westen gebracht langs oude handelsroutes, waar zijn juweelachtige helderheid en intense geur het net zo kostbaar maakten als goud.

Opbouw BVLGARI Splendida Patchouli Tentation

De opbouw van dit heerlijke Eau de Parfum begint al gelijk met iets heel bijzonders. Meesterparfumeur Sophie Labbé selecteerde hiervoor namelijk Patchouli-olie Bali Flores. Dit is een zeldzame patchouli geoogst op een heel klein eiland, gecombineerd met een rijk akkoord van witte perzik. Voor de middelste noot werd een exclusief patchouli-hart gemaakt voor BVLGARI. Dit benadruktde essentie van dit juweelachtige parfum. Deze patchouli is verfijnd en toch krachtig, dankzij de concentratie van elementen van patchouli-olie Bali Flores. Met absolute zuiverheid streelt Orris Absolute, die de noot natuurlijke elegantie geeft, deze exclusiviteit subtiel. Ten slotte biedt PatchoulioilNilam de meest authentieke, aardse, donkere en kamferachtige facetten met accenten van kreupelhout, waardoor het een uiterst intense en omhullende patchouli wordt.

Prijs en beschikbaarheid

Het stralende nieuwe Eau de Parfum BVLGARI Splendida Patchouli Tentation is vanaf maart 2021 verkrijgbaar in de volgende maten: 30ml (€69), 50ml (€96) en 100ml (€136).

Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!