Omnia by Mary Katrantzou

BVLGARI lanceert exclusieve Omnia by Mary Katrantzou Eau de Parfum

Modeontwerpster Mary Katrantzou neemt je mee in haar interpretatie van het Bvlgari Omnia-universum door middel van een exclusief Eau de Parfum. Het BVLGARI Omnia by Mary Katrantzou Eau de Parfum is tot stand gekomen met de hulp van meesterparfumeur Alberto Morillas. Optimisme en kleur voeren de boventoon in de uitwerking van deze gedenkwaardige creatieve ontmoeting. Deze heerlijke zomergeur ademt de eindeloze uitbundigheid van het Romeinse huis en Mary Katrantzou’s vreugdevolle designs.

The queen of Prints

De van oorsprong Griekse, in Londen gevestigde modeontwerpster Mary Katrantzou staat bekend als de Queen of Prints. Dit vanwege de uitbundige en positieve uitstraling van haar ontwerpen. Een perfecte match met Bvlgari’s originaliteit, de durf en de schitterende kleuren van het Omnia-universum.

Opbouw van Omnia by Mary Katrantzou Eau de Parfum

Voor de topnoot van het Eau de Parfum selecteerde meesterparfumeur Alberto Morillas de heldere tonen van de mandarijn in contrast met de frisheid van het vijgenblad, wat leidt tot een schitterend duo.

De hartnoot wordt gevormd rondom de favoriete bloem van Mary Katrantzou, de genereuze Gardenia, gemengd met een zachte mediterrane Oranjebloesem. Tot slot weerspiegelt de diepgang van Blond Woods in combinatie met een houtachtige muskus een krachtige sensualiteit, die als basis vormt.

Inspiratie voor de flacon

De Omnia by Mary Katrantzou flacon is gebaseerd op het levendige kleurenpalet van de modeontwerpster. De iconische infinity vorm van Omnia opnieuw wordt uitgevonden in een caleidoscopisch spel van energiek oranje en hartstochtelijk roze. Als een denkbeeldige vaas die de geur onthult, bestaat de flacon uit lagen weelderige bloemblaadjes in spectaculaire glaskleuren die verwijzen naar zowel Bvlgari’s edelstenen als Mary Katrantzou prints. De Eau de Parfum is dus niet alleen een streling voor de neus, maar ook een lust voor het oog.

Omnia by Mary Katrantzou Eau de Parfum is vanaf 1 mei 2021 exclusief verkrijgbaar bij Douglas. De geur wordt verkocht in flaconen van 65ml en is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €99,-.