BVLGARI Man Rain Essence

BVLGARI introduceert Man Rain Essence

De natuur is een bron van inspiratie voor de BVLGARI Man collectie. Dit is terug te zien in de nieuwe BVLGARI Man Rain Essence, waar de kracht van water centraal staat. Het inspirerende Eau de Parfum voor heren kenmerkt zich door de frisse en toegankelijke geur en opvallende flacon.

BVLGARI Man Rain Essence

BVLGARI Man Rain Essence, krachtig en essentieel als regen, is een frisse houtachtige Eau de Parfum. De geur wordt gekenmerkt door de natuurlijke elementen. Gericht op de universele ervaring die regen veroorzaakt, gedurende de verschillende seizoenen, geeft BVLGARI een eigen interpretatie aan het element water. BVLGARI Man Rain Essence heeft een subtiele, maar krachtige geur, waarbij het aroma van groene thee en de frisheid van sinaasappel wordt vrijgegeven. Het Eau de Parfum beschikt over hartnoten van witte lotus en kristal muskus en over een basis van Guaiac hout en amber.

De flacon

De elegante zilveren glans en het fascinerende spiegeleffect van de cap doet denken aan het spiegelende effect van een regendruppel en vormt de bovenkant van de glazen flacon. Door de vorm van de flacon wordt het heldere en frisse gevoel dat de geur oproept, naar voren gebracht. Als een ode aan de creatieve kracht van regen, vangt de flacon de inspirerende dualiteit van het natuurverschijnsel in samenspel met beweging en eenvoud, verkwikkende frisheid en kalmerende kracht, monumentale vormen en essentiële, lichtgevende accenten. De ervaring van regen wordt geïntensiveerd door het glanzende regeneffect op de verpakking, dit zorgt voor een uitzonderlijke beleving van het parfum.

Lorenzo Viotti

“Moeder natuur inspireert me niet alleen, maar stelt me ook gerust wanneer ik in mijn natuurlijke element ben. Om te ademen, te kijken, te ruiken en te horen.” Aldus chef-dirigent van De Nationale Opera en het Nederlands Philharmonisch orkest, Lorenzo Viotti

Prijs en beschikbaarheid

Vanaf 1 maart is deze nieuwe geur verkrijgbaar in selectieve parfumerieën in de formaten:
Man Rain Essence 60ml (€100,-)
Man Rain Essence 100ml (€135,-)

Het Eau de Parfum is ook verkrijgbaar via bulgari.com.

BVLGARI Man Rain Essence-2