bruno banani lanceert Summer Limited Editions

bruno banani lanceert Summer Limited Editions

Ontdek de gloednieuwe bruno banani Summer Limited Editions. Deze speciale collectie bevat twee geuren vol verrassende en verfrissende contrasten, die je direct onderdompelen in zomerse sferen. De collectie bestaat uit een Limited Edition geur voor vrouwen en een Limited Edition geur voor mannen, beiden gehuld in een onconventionele verpakking. Nieuwsgierig? De collectie is maar voor een beperkte tijd beschikbaar, dus wees er snel bij.

bruno banani Woman Limited Edition

Een heerlijke zomergeur van fruitige, florale en gourmandlagen. De stralende geur opent met een frisse blend van zwarte bes- en mandarijnnoten, benadrukt met een vleugje goudsbloem. Dit evolueert tot een mooi boeket van jasmijn, tedere perzikbloesem en helder lelietje-van-dalen. Warme gourmandnoten in de basis verlenen de geur haar luxe. Zoete cacao en rustgevende vanillenoten worden versterkt door een pittig, houtig accent van framboos en creëren een fijnzinnige elegantie.

bruno banani Man Limited Edition

Vol van verrassende contrasten is de bruno banani Limited Edition voor mannen, die bestaat uit een prikkelende blend van verfrissende en verleidelijke noten. De geur opent met een frisse mix van pittige grapefruitolie, stimulerende guarana en frisse rode appel-aroma’s om de zintuigen op te wekken. Het opvallende hart bestaat uit een gewaagde blend van aromatisch lavendel, een gul nootachtig spread-akkoord en exotisch guaiac-hout. Houtige en harsachtige noten van vetiver, benzoïne en amber verlenen verfijnde diepte en sensualiteit aan de fascinerende signatuur.

Bijzondere flaconnen

De opvallend ontworpen en vrolijk gekleurde flacons en verpakkingen van de bruno banani Summer Limited Editions zijn onmogelijk over het hoofd te zien. Het color-blocking palet van het ontwerp staat voor het onconventionele en zorgeloze karakter van bruno banani. Geïnspireerd door de stralen van de zon en de vrolijkheid van het seizoen kreeg de vrouwelijke flacon een helder kleurschema met een zomerse oranje flacon en een roze dop. De mannelijke flacon is stralend blauw getint en wordt afgesloten met een heldergele dop.

Beide flacons hebben opvallend schuine vormen naar de signatuurlijnen van bruno banani. De vrouwelijke flacon is een gekantelde kegel die de vorm van duivelshorentjes reflecteert. Een motief dat in de campagnes wordt gebruikt ter illustratie van het brutale, lef-met-een-knipoog spirit. Het mannelijk ontwerp is een schuine geribbelde cilinder geïnspireerd door een aureool, dat laat zien dat de brutale bruno banani-man het hart op de goede plaats heeft.

Prijs en beschikbaarheid

De bruno banani Summer Limited Editions zijn verkrijgbaar bij de bruno banani (online)verkooppunten voor een adviesprijs van €24,99.