restaurant vessel

Brunchtip: Restaurant Vessel in de Amsterdamse Houthavens

Over goede restaurants in Amsterdam hebben wij inmiddels niets meer te klagen, sterker nog: het maken van een keuze wordt ons steeds lastiger gemaakt. Daarom geven wij regelmatig tips binnen onze culinaire rubriek. Vandaag hebben wij een heerlijke brunchtip voor jullie: de ‘Boozy Brunch’ van Restaurant Vessel in de Amsterdamse Houthavens.

De ‘Boozy Brunch’ bij Restaurant Vessel

Wat klinkt nog beter dan een normale brunch? Precies, een boozy brunch. Restaurant Vessel in de Amsterdamse Houthavens is op de eerste zondag van dé maand de plek waar je cocktaildromen werkelijkheid worden. Tussen 12.00 – 15.00 uur geniet je van zoveel cocktails als je wil, onder het genot van overheerlijke signature dishes.

Restaurant Vessel is een plek om samen te komen. In de zomer op het terras aan het water, met prachtig uitzicht over het IJ, en in de winter bij de knisperende open haard: het hele jaar door is Vessel een fijne city escape.

Alle goede dingen in het leven zijn bedoeld om te delen

Bij Restaurant Vessel geloven ze dat alle goede dingen in het leven bedoeld zijn om te delen. Daarom heeft de chef-kok een menu samengesteld van heerlijke culinaire gerechten die je makkelijk kunt delen.

Alle gerechten worden gemaakt van verse, seizoensgebonden ingrediënten, afkomstig van zo veel mogelijk lokale leveranciers: deze bourgondische buren, boeren én foodies houden van goed, verantwoord én lekker eten.

Creatieve en voedzame gerechten

“Ons menu barst van de creatieve en voedzame gerechten, wisselend per seizoen. Vlees, vis of vegan? We’ve got you covered! We bieden voor ieder wat wils – van een verantwoord stuk vlees tot talloze vegan opties. De gerechten kun je makkelijk delen (…als je wilt). We dagen je uit om iets nieuws te proberen en je te laten verrassen door de smaak van onze gastronomische specials!”, aldus Restaurant Vessel.

Nieuwsgierig? Reserveer alvast je plekje voor de aankomende Boozy Brunch editie voor €39,- via de website.