Brasserie de Canette

Brasserie de Canette geopend in Heemstede

Genieten in stijl. ’s Morgens rustig binnen komen druppelen voor een verse jus of een warme cappuccino. Deadlines realiseren onder het genot van een heerlijke salade of de dag afsluiten met een uitgebreid diner en een goed glas wijn. Het kan vanaf nu bij Brasserie de Canette in Heemstede, dat op 28 mei haar deuren opende voor het publiek.

Culinaire ontmoetingsplek

Brasserie de Canette is gevestigd op de Binnenweg in het centrum van Heemstede en is dé plek waar je op elk moment van de dag rustig kunt aanschuiven. Functioneer je niet zonder koffie en een kraakverse croissant met jam? Dan ben je van harte welkom bij de Canette. De werkweek succesvol afsluiten met een VrijMiBo? De rivierkreeftkroketjes zitten al in de frituur. Brasserie de Canette is die buitengewone gastvrije host die er met alle liefde van vroeg in de ochtend tot middernacht voor zorgt dat zijn gasten de dagelijkse sleur even on hold kunnen zetten en zich welkom en relaxed voelen. De brasserie geldt als een echte ontmoetingsplek waar de laatste nieuwtjes worden uitgewisseld, flexwerken aan de orde van de dag is, familiediners tot onvergetelijk worden bestempeld of gelijkgestemden elkaar tegenkomen.

Frans georiënteerde gerechten met een eigenzinnig randje

De keuken onder leiding van chef-kok Abel Pepping, voorziet gasten de gehele dag door van een gevarieerd assortiment aan Frans georiënteerde gerechten met een eigenzinnig randje, van simpel tot exclusief. Vanwege de huidige coronamaatregelen, heeft Brasserie de Canette ervoor gekozen om open te gaan met een tijdelijk verkleind menu. Wanneer de maatregelen worden versoepeld, en de deuren volledig geopend kunnen worden, zal de Canette het complete à la carte menu serveren. Tot die tijd geniet je van een voorproefje van al het lekkers wat de brasserie te bieden heeft.

Brasserie de Canette-2

Ontspannen in stijl

Ook de verbouwing en het interieur kwamen voor rekening van diverse rasechte Heemstedenaren. Zo komt het designontwerp van Martijn van Velsen van ‘Van Stuk Interieurontwerp & Realisatie’ en maakte zijn broertje Floris Felix een levensgrote muurschildering. Er hangt een laid-back sfeer in Brasserie de Canette en elk hoekje nodigt uit om lekker te komen ontspannen in stijl. De natuurlijke tinten en materialen, die worden afgewisseld met donkergroen, zorgen voor een warm en toegankelijk geheel. De Canette heeft zitgelegenheden aan de bar, mooi gedekte tafels, diverse borreltafels (zowel binnen als buiten) en een groot zonnig terras waarop het ook bij minder weer goed vertoeven is.

Openingstijden en reserveringen

Brasserie de Canette is van maandag t/m donderdag geopend van 09.00 tot 23.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 09.00 t/m 00.00 uur en op zondag van 09.00 t/m 23.00 uur. Een tafel reserveren kan via de website van Brasserie de Canette.