brabantia prullenbak

Brabantia prullenbak ‘Bo Afvalemmer Hi’ in 4, 7 en 12L

Wist je dat de helft van de mensen met een pedaalemmer in de badkamer en/of het toilet, die met de hand opendoet? Ben jij ook zo’n ‘handig’ type, dan is de nieuwe Brabantia Bo Hi Afvalemmer iets voor jou! Deze strakke (4, 7 en 12 liter) Brabantia prullenbak heeft een deksel die je makkelijk van links, rechts en van voren opent. En ze staan op pootjes. Dus niet meer rugwaarts buigen om iets in de prullenbak te doen of ‘m schoon te maken. Deze nieuwe, handige Bo’s zijn vanaf maart verkrijgbaar in Matt Black, White, Matt Steel Fingerprint Proof en Platinum. Je krijgt er 10 jaar garantie op. 

Ontwerp Brabantia prullenbak

“Een mooi ontworpen, stijlvolle badkamer kan het verschil maken in je leven – het is tenslotte de eerste en laatste plek waar je elke dag naartoe gaat. Een afvalemmer moet een aanvulling zijn op je stijl. Daarom hebben we de Bo Hi afvalemmer in badkamerformaat bedacht.” Aldus Valerie Denys, category manager Waste Management.

Brabantia Bo Hi Afvalemmer 

Wil je een prullenbak in je badkamer die er niet uitziet als een prullenbak? Dan is de Brabantia Bo Hi Afvalemmer 4, 7 of 12 liter de afvalemmer voor jou! Lijkt op een kastje, past in het kleinste hoekje en staat stevig op zijn pootjes met verstelbare antislip voetjes. Deze Brabantia prullenbak heeft een hygiënische uitneembare binnenemmer en een geïntegreerde handgreep aan de achterkant, zo is het makkelijk om je Bo te verplaatsen en te legen. Je kunt het deksel van links, rechts én vanaf de voorkant openen, het sluit natuurlijk zachtjes. Handig en stijlvol dus.

En duurzaam: de Bo Hi Afvalemmers zijn gemaakt van 55% gerecycled materiaal, zijn na gebruik voor 98% recyclebaar en Cradle-to-Cradle® gecertificeerd op niveau Brons. Een geweldige kleine afvalemmer voor je badkamer of ergens anders in huis.

Hallo bijpassende vuilniszakken!

Omdat twee slimme producten je leven makkelijker maken dan één, heeft Brabantia ook voor de Bo Hi Afvalemmers de PerfectFit Afvalzakken met trekbandsluiting. Deze sterke en knappe zakken maken het legen van de prullenbak een makkie. In elke afvalemmer vind je een gratis probeerpakket met perfect passende vuilniszakken.

Waar is de nieuwe Brabantia prullenbak verkrijgbaar?

Bo Hi Afvalemmers 4, 7 en 12L zijn vanaf maart verkrijgbaar in Matt Black, White, Matt Steel en Platinum. Je vindt ze bij toonaangevende (online) retailers, warenhuizen en huishoud- en keukenspeciaalzaken. Je krijgt er 10 jaar garantie en service op.

brabantia prullenbak-2
brabantia prullenbak-3

Meer informatie over de nieuwe Brabantia prullenbak vind je op de website van Brabantia.