ARMANI Beauty Holiday 2020

ARMANI Beauty Holiday 2020

Deze feestdagen lanceert Giorgio Armani de ARMANI Beauty Holiday 2020 collectie. In een magische, fantasierijke sfeer met een nieuwe film die is geïnspireerd op de geest van zijn iconische vrouwelijke geur, Sì. Met de Oscar-winnende actrice Cate Blanchett, de Global Beauty Ambassador van het merk, straalt deze film betoverende, fantasierijke allure uit.

Een glamoureuze, feestelijke wereld

De feestdagencampagne 2020 creëert een meeslepende, speelse wereld van verrassingen. In de film omarmt Cate Blanchett een fantasierijke, vreugdevolle reis door een reeks verschillende esthetische universums, die elk overeenkomen met een van de letters in de naam “ARMANI”. Gefilmd als een reeks, gerealiseerd op individuele decors in één studio. De film roept een sfeer van moderne ‘make-believe’ op. Omdat het speelt met perspectief en grootte, is deze betoverende wereld zo meeslepend dat de kijker er geheel in meegetrokken wordt.

Gevangen door de lens van Franse regisseur Fleur Fortuné

Die in 2019 de nieuwste Sì-film regisseerde, neemt het instinctieve ritme van de film de kijker mee van de ene visueel aansprekende scène naar de volgende, elk moment volledig meeslepend en fantasierijk. Geïnspireerd door de kenmerkende kleuren van Giorgio Armani, wordt dit universum weergegeven in rijke rode tinten, glinsterende glitter en luxueus goud. In deze chique, fantastische wereld verrast en verheerlijkt Cate Blanchett elke keer weer. Van onbezorgd op haar bed liggen in een luxueuze couture-jurk, tot het spelen van een fee met sterretjesstokje of het ontdekken van een schat aan cadeautjes. Cate Blanchett personialiseert het trotseren van de regels en het leven met passie. Om de inspirerende geest van de film te weerspiegelen, en op zijn beurt de Sì-geur, is de soundtrack een remix van de hit ‘You Don’t Own Me’ uit 1963 van de Amerikaanse popzanger Lesley Gore.

De Armani beauty Holiday-stemming vertaalt zich ook in een elegant gedurfde nieuwe printcampagne, gefotografeerd door Tom Munro. Cate Blanchett belichaamt een houding van zowel gratie als kracht en verschijnt in de campagne in een Armani/Privé-jurk in dieprood. Het lijfje is versierd met glinsterende lovertjes en de rokken zijn samengesteld uit lagen tule. Ze wordt afgebeeld temidden van grote gouden letters die de naam “ARMANI” vormen, waarbij dit perspectiefspel ook de speelsheid van de film oproept.

ARMANI Beauty Holiday 2020 the film

Nieuwe collectie 2020

  • Sì Nacre Eau de Parfum Holiday 2020 100 ml €140,00
  • Lip Maestro Midi Set 400-401-405 €55,00

ARMANI Beauty Holiday 2020-2

Sì Nacre Eau de Parfum holiday 2020 is verkrijgbaar bij alle door Giorgio Armani erkende verkooppunten. De Lip Maestro Midi Set is exclusief verkrijgbaar De Bijenkorf. 

Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!