Another-label

Another-Label lanceert kaarsen handgemaakt door Studio Rose

Another-Label is naast het creëren van collecties altijd op zoek naar mooie samenwerkingen waarin zij de productgroepen kunnen verbreden en de fashioncollecties kunnen versterken. Voor Fall/Winter 22 lanceren zij handgemaakte kaarsen. Ontdek de twee prachtige ronde kaarsen in de kleuren kobaltblauw en wit, en de bijpassende gegoten onderzetters handgemaakt door Studio Rose.

Knisperend ijs en zachte sneeuwlandschappen

De nieuwste Fall/Winter 2022 collectie is geïnspireerd door de wereld van knisperend ijs en zachte sneeuwlandschappen. Dit resulteerde in een collectie die in het teken staat van teamspirit en saamhorigheid. De dameskleding is gemaakt van zachte materialen met sportieve details. Er worden twee drops gelanceerd met een gevarieerd kleurenpallet. Kobaltblauw en felrood maar ook lichte en aardetinten spelen een rol.

Voor dit seizoen heeft Another-Label een kaarsencollectie uitgebracht handgemaakt door Studio Rose. Geïnspireerd door Sky Spaces van kunstenaar James Turrel, zijn er twee prachtige ronde kaarsen in de kleuren van de collectie; kobaltblauw en wit & bijpassende gegoten onderzetters gemaakt.

Prijs en beschikbaarheid

De kaarsen zijn vanaf 16 augustus verkrijgbaar via de website van Another-Label. De kaarsen worden verkocht voor €14,95 per stuk en de onderzetters voor €9,95 per stuk.

Studio Rose

Over het Nederlandse Another-Label

Another-Label is in 2015 in Amsterdam opgericht. Het fashionlabel richt zich op mensen met een oog voor detail, die eenvoudige maar stijlvolle klassiekers op het juiste moment weten te dragen. Bij Another-Label gaat het niet alleen om mode, maar ook om karakter, het leren kennen van mensen en hen inspireren en versterken in hun stijl.

Met de nieuwsgierige energie die het merk met zich meedraagt met een vleugje van Parijse charmes en een scheutje van New Yorkse allure, willen zij mensen aanmoedigen om een onderscheidende en duurzame keuze te maken op het gebied van fashion.

De collecties staan bekend om de mix van doorlopende trends en revitaliserende klassiekers. Daarnaast worden er iedere collectie kenmerkende signature looks ontwikkeld, die geïnspireerd zijn op de seizoenthema’s.