Disaronno Velvet

3 kerstdrankjes met Disaronno Velvet

Bezorg jij deze kerst je vrienden en familie toch graag dat ultieme kerstgevoel, verras ze dan met een feestelijk drankje voor of na het kerstdiner. Dat hoeft allemaal niet heel ingewikkeld te zijn, want met onderstaande Disaronno Velvet recepten tover je in een handomdraai stijlvolle witte drankjes op tafel waar je gasten nog lang over napraten. Witte kerst gegarandeerd !

De basis, Disaronno Velvet, is een nieuwe cream likeur die ontstaat door de klassieke likeur van dit merk met échte Nederlandse melk te combineren. De smaak is zacht en zoet, zoals je van Disaronno gewend bent, maar met romige en zijdezachte lagen door de toevoeging van melk. 

Disaronno Velvet-2

1. Disaronno Velvet – puur met ijs

Met een unieke witte look laat deze fluweelzachte likeur je verlangen naar meer. Perfect voor liefhebbers van cream likeuren met een intens aroma. 

Hoe serveer je hem?
Ontdek de likeur puur en serveer over ijs.

Disaronno Velvet-3

2. Velvet White Espresso Martini

Een heerlijke variant op de espresso martini. Disaronno Velvet geeft deze klassieke cocktail een heerlijke fluweelzachte twist.

Hoe maak je deze variant? 
In deze cocktail zitten 50 ml Disaronno Velvet, 25 ml Tia Maria, 25 ml Tito’s Handmade Vodka. Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs, strain in een martiniglas en garneer met wat chocoladeschaafsel. Deze romige cocktail is perfect om thuis het diner mee af te sluiten.

Disaronno Velvet-4

3. Disaronno Velvet Godfather

Met deze variant tover je de stoere Godfather in een prachtige witte kerst versie! 

Hoe maak je deze variant?
Shake 50ml Disaronno Velvet en 50ml Whiskey in een shaker, strain in een tumbler en serveer met ijs. Optioneel: voeg twee lepels abrikozenjam toe voor een nieuwe en smoothie twist.

Disaronno Velvet-5

Cadeautip voor de feestdagen
Disaronno Velvet is verkrijgbaar bij Nederlandse slijterijen voor een adviesprijs van €21,99 en is speciaal voor de feestdagen nu ook verkrijgbaar in een mooi giftpack of mini pack.

Wij hebben beiden al thuisgestuurd gekregen zoals je kunt zien op ons Instagram-account. Genieten dus! Xoxo Team Lifestyle NWS

Meer culinaire artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS culinaire rubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!