linnen badjassen

SUITE702 lanceert stijlvolle linnen badjassen

Het Amsterdamse beddengoed- en lifestylemerk SUITE702, heeft een nieuwe collectie gelanceerd waar wij direct ontzettend enthousiast van werden. De collectie bestaat namelijk uit stijlvolle washed linnen badjassen in diverse trendkleuren. De unisex linnen badjassen hebben een nonchalante uitstraling, prachtige ton-sur-ton afwerking en een zijdezachte touch. Met deze heerlijke linnen komono begin of eindig je de dag dit voorjaar altijd goed.

Een luchtige blend van katoen en linnen

De linnen badjassen zijn gemaakt van een luchtige blend van katoen en linnen. Een geweldige combinatie voor het komende voorjaar en de zomer, want katoen ademt en linnen verkoelt tijdens de warme dagen. Dat niet alleen; door deze specifieke mix beschikt de kimono over een linnen look, maar voelt deze heerlijk zacht aan. De materialen van de badjassen zijn voorzien van het Global Organic Textile label, een duurzame keuze dus.

De kleuren

De nieuwe collectie linnen badjassen is beschikbaar in de volgende stijlvolle trendkleuren:

linnen badjassen-2
Blush
linnen badjassen-3
Ecru
linnen badjassen-4
Hay
linnen badjassen-5
Midnight blue
linnen badjassen-6
Mocca
linnen badjassen-7
Sienna red
linnen badjassen-8
Stone grey
linnen badjassen-9
Terra

Luxe beddengoed- en lifestylemerk SUITE702

SUITE702 is 2018 opgericht door Amsterdammers Olaf Arkauer en Shirley Muijrers. Sindsdien neemt het merk een bijzondere plaats in binnen de wereld van luxe, maar betaalbaar beddengoed en lifestyle producten. SUITE702 biedt een kleurrijk, duurzaam en volledig in de EU geproduceerd assortiment voor op en rondom het bed; van beddengoed en kussens, badtextiel, badjassen en warmwaterkruiken.

De linnen badjassen zijn verkrijgbaar via de website van SUITE702 in de maten small/medium en large/extra large.