barts

BARTS opent 3 winter stores in Amsterdam

Ook dit jaar slaat accessoires merk BARTS de handen ineen met ijslabel IJscuypje. Samen brengen ze in drie van de normaal gesproken zomerse locaties de BARTS wintercollectie tot leven. Dit is goed nieuws voor iedereen die nog op zoek is naar stijlvolle herfst en winterfashion, want de herfst heeft z’n intrede gemaakt en ook de winter laat niet lang meer op zich wachten.

Clean en bovenal stylish

Nieuw dit jaar is de locatie op de Albert Cuyp, waar IJscuypje zelf ooit begon. Gezien het relatief jonge en modieuze publiek dat hier normaal naar de ijssalon komt, laat BARTS hier nu vooral een groot deel van hun populaire urban collectie zien. Kleurrijk, ongedwongen, clean en bovenal stylish. Denk aan mutsen, bucket hats, sjaals, handschoenen, wanten en tassen. Alles om warm te blijven tijdens de koude dagen van het jaar. Geïnspireerd door en ontworpen voor de generatie van de toekomst.

Creëer de ultieme winterlook voor koudere dagen

BARTS ontwerpt ieder jaar weer een volledige wintercollectie voor zowel volwassenen als kinderen waarbij kwaliteit, design, comfort en functionaliteit voorop staan. De winter stores bieden de ultieme gelegenheid om deze volledige collectie van Barts van dichtbij te bekijken en te passen. Creëer de ultieme winterlook voor regenachtige en winterse dagen.

De 3 locaties

De BARTS winter stores worden eind oktober op onderstaande locaties geopend:

• Heiligeweg 18
• Prinsengracht 292
• Eerst van der Helststraat 27

Hoe het allemaal begon met BARTS

Het verhaal begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.

Kijk voor meer informaties over de collectie op de website van BARTS.