Rondo Tuinpaviljoen

Roterend glazen tuinpaviljoen volgt zon en wind

Een roterend, vrijstaand tuinpaviljoen van glas waar je altijd, vier seizoenen lang, buiten in de zon, beschut kunt vertoeven. Een heerlijke en stijlvolle plek om bijvoorbeeld te loungen, te dineren maar ook om een jacuzzi of zwembad in te huisvesten. Hoklartherm, de Duitse producent van serres, kassen en overkappingen presenteert Rondo. De unieke constructie van het glazen Rondo-paviljoen bestaat uit twee ronde wanden die je 360 graden kunt verschuiven. Zo heb je een open overkapping in de luwte ongeacht de windrichting. Een groot verschil met traditionele paviljoens, serres of overkappingen. Het exclusieve, stijlvolle paviljoen is volledig afsluitbaar en verkrijgbaar in verschillende modellen.

Geschikt voor zowel kleine als grote tuinen

Rondo is geschikt voor zowel kleine als grote tuinen. Het ronde, glazen tuinpaviljoen is verkrijgbaar in doorsnedes van 331 tot 853 cm (hoogte: 264 tot 500 cm). De wanden zijn van veiligheidsglas en de aluminium constructie kan in elke gewenste kleur worden gecoat. Je kunt kiezen uit drie daktypen: koepel, pagode en rechte spanten. Een thermodynamische ventilator in het dak zorgt voor luchtcirculatie en een permanent aangenaam binnenklimaat. Wanneer de zonkracht sterker wordt, biedt een speciaal zonweringsysteem desgewenst bescherming.

Hoogwaardige glazen tuinpaviljoens

Al bijna vier decennia produceert Hoklartherm in Apen (Nedersaksen, Duitsland) hoogwaardige glazen paviljoens, tuinkassen en diverse terrasoverkappingen. De 20.000 vierkante meter grote showtuin is zeven dagen per week geopend inclusief het gezellige Orangerie-café. Mochten de dan geldende maatregelen het toestaan, dan is dit zeker een leuk dagtripje.

De specificaties van de Rondo

  • Diameter: 331 – 853 cm
  • Hoogte wand: 210 – 250 cm
  • Totale hoogte: 264 – 500 cm
  • Materialen: Aluminium (constructie), veiligheidsglas (wanden) en plexiglas (koepel)
  • Standaardkleuren: Antracietgrijs, dennengroen en wit (aluminium)
  • Dakvormen: Pagode dak, koepeldak of glazen dak met rechte spanten
  • Extra’s: Zonwering, gekleurd en semi-transparant veiligheidsglas (wanden)

Prijs en beschikbaarheid

Het Rondo paviljoen is verkrijgbaar vanaf €10.500, dit is exclusief de kosten van de aanleg. Meer informatie op is de te vinden op de website van Hoklartherm.

Rondo Tuinpaviljoen
Images: Hoklartherm