Pays d’Oc

Pays d’Oc IGP wijnen & wild van Restaurant de Echoput, kom proeven!

Het wildseizoen is van start en hoe kunnen we daar beter van genieten dan met de eerste wild-wijnbar van Amsterdam? Kom van t/m 28 november langs en geniet van een goed glas Pays d’Oc-wijn in combinatie met heerlijke wildgerechten van Hotel Restaurant de Echoput. De oplettende kijker heeft de overheerlijke beelden van de persopening waarvoor onze Daniëlle was uitgenodigd afgelopen week, al uitbreid voorbij zien komen op ons Instagram-account. Wij kunnen alleen maar zeggen: kom dat proeven!

Wild-wijnbar ’t Vliegend Hert

De komende weken wordt Bar de Vlieg, van het gastronomisch museum van Amsterdam aan de Spuistraat, getransformeerd in wild-wijnbar ’t Vliegend Hert. Onder het mom “het beste van twee streken” komt de pop up tot stand door de unieke samenwerking tussen Pays d’Oc IGP wijnen en Hotel Restaurant de Echoput op de Veluwe.

Wilde wijn-spijscombinaties

De wijnen van wijnlabel Pays d’Oc IGP vallen uitermate goed te combineren met de gerechten die geserveerd worden in ‘t Vliegend Hert vanwege de grote diversiteit aan druivenrassen die het gebied rijk is. De wijnlijst is zorgvuldig geselecteerd op wijn-spijscombinaties voor de ultieme smaakbeleving. Wit, rosé en rood; alle wijnen beschikken over het IGP kwaliteitslabel dus je kunt het zo wild maken als je zelf wilt.

Het wild van de gerechten is afkomstig van de Veluwe en dragen de handtekening van wildrestaurant De Echoput. Op de kaart staan meer dan 10 gerechten waar je uit kunt kiezen, dus voor ieder wat wil(d)s. En wie het wild liever in het wild laat kan zeker ook bij deze bijzondere pop up terecht, want er zijn ook een aantal paddenstoelgerechten. Heb je het liefst een wildpaté, hertenstoof of lekkere ragout, of ga je liever voor een vegetarische herfstsalade? Combineer het met een fijn glas Pays d’Oc IGP wijn en geniet! En voor wie thuis met het meest natuurlijke vlees aan de slag wil, is er de Wildbijbel van Theus de Kok en Peter Klosse (uitgeverij Carrera).

Openingsdagen

  • Woensdag 17 t/m zondag 21 november
  • Woensdag 24 t/m zondag 28 november

Dinertijden

  • Shift 1: 16:00 – 18:00
  • Shift 2: 18:00 – 20:00

Reserveren kan via www.proefpaysdoc.nl/vliegendhert

Pays d’Oc-2